Neumannová už vlastní penzion na Zadově. Bylo to stresující, Jindra je pryč z mého života

Kateřina Neumannová

Kateřina Neumannová o vztahu se svým bývalým partnerem

Penzion na Zadově vlastnili společně. Kateřina Neumannová dva roky řešila vlastnické poměry se svým bývalým přítelem Josefem Jindrou. Chata patří nově jenom olympijské vítězce. I když bude mít Neumannová s údržbou penzionu hodně práce navíc, přiznává, že vyřešení sporu je pro ni úlevou.

Slavila tam olympijské zlato z Turína 2006, také tam tráví volné víkendy či svátky. Kateřina Neumannová ještě donedávna vlastnila dům a hned vedle penzion s pěti apartmány u lyžařského střediska Zadov společně se svým expřítelem, manažerem Josefem Jindrou.

Dříve se o údržbu penzionu nestarala. Před několika týdny se však změnily vlastnické poměry. „Barák nám patřil oběma i potom, co jsme spolu dávno nežili. To nedělalo moc dobrotu,“ vysvětluje Neumannová, která se s Jindrou po dvou letech domluvila, a tak objekt nově patří pouze jí.

Možná ti táta na víkend půjčí i psa, když minule nechtěl

„Sice přibyly starosti s údržbou, ale konečně se o penzion můžu starat sama. Moc se k minulosti nechci vracet. Jednání byla zatěžující a stresující. Tím, že už jsme dlouho od sebe, to beru tak, že je pryč z mého života. Díky tomu, že jsme vyřešili vlastnické vztahy, s ním nemám společného už vůbec nic,“ dodává.

V penzionu teď pomáhá i dcera Neumannové Lucie (17). „Do sporu rodičů jsem nechtěla moc mluvit. Byl to jejich problém. Jsem ale ráda, že sem s mámou můžeme dál jezdit,“ řekla Lucie, která si následně vyzkoušela i roli reportérky a zeptala se své matky, proč tátu tak šetřila.

„Jednak kvůli tobě a říkala jsem si, že by ti pak někdy mohl sem na víkend půjčit psa, kterého ti teď půjčit nechtěl,“ odpověděla Kateřina Neumannová.

Tagy:
chata Kateřina Neumannová penzion Josef Jindra Zadov vlastnické spory