Budete potřebovat hlídání? Dejte vědět. Hvězdy šoubyznysu gratulují Marešovým k miminku

Leoš Mareš s manželkou Monikou

Marešová porodila

Leoš Mareš teprve před několika hodinami oznámil, že s manželkou Monikou přivítali na svět vytouženého potomka, a už se začaly sypat gratulace. K novorozené holčičce zamilovanému páru pogratulovali jeho kolegové Patrik Hezucký, Libor Bouček i Kateřina Říhová. Hodně zdraví miminku i novopečené mamince popřály také tisíce fanoušků.

Narození třetího potomka Mareš oznámil na Instagramu ve čtvrtek odpoledne. „A je to,“ napsal k fotce. Známý moderátor později přidal screen konverzace s jeho matkou, ve které oznámil, že je to holčička. „Ať všechny zvony zní,“ reagovala Marešova maminka.

Pod prvním příspěvkem se ihned začaly objevovat gratulace od známých osobností, například od hereček Patricie Pagáčové a Michaely Ochotské, tenistky Barbory Strýcové nebo zpěváka Jana Bendiga. „Bude bašavel! Moc gratuluji tobě i Monice. Kdykoliv bude potřeba hlídání nebo zazpívat na dobrou noc, tak jsem připraven,“ žertoval na sociálních sítích Bendig. „Velká gratulace,“ přidala se Pagáčová.

Novopečené mamince i tatínkovi pogratulovali také zpěvačky Monika Bagárová, Dara Rolins či slovenská královna Instagramu Zuzana Plačková, která také za několik měsíců přivítá na svět svého prvního potomka. Ke gratulantům se přidal také Marešův moderátorský parťák z Evropy 2 Patrik Hezucký. „Hezučtí gratulují rodině Marešů k dítku,“ poblahopřál.

K narození miminka na sociálních sítích pogratulovala také jejich kolegyně Kateřina Říhová. „Jsme šťastní za vás. Vítej na světě, kuřátko,“ napsala. Marešovi poslala i osobní zprávu, kterou moderátor později zveřejnil ve Stories na Instagramu. „Jinak 10. března se narodil Chuck Norris, tak asi není lepší datum,“ vtipkovala moderátorka Evropy 2.

Zavtipkoval si i moderátor Libor Bouček. „A teď začíná teprve ta správná jízda. Nechť zdraví vás objímá!“ napsal Marešovi na Instagramu.

Marešovým pogratulovaly tisíce fanoušků

Ve stejném duchu se nesly i další gratulace, tentokrát od Marešových fanoušků. „Přejeme hlavně hodně zdraví, štěstíčka a lásky,“ psali lidé.

O tom, že čekají miminko, informovali Marešovi loni v říjnu. V té době byla Monika už v pátém měsíci těhotenství. Zda čekali holčičku nebo chlapečka, si nechávali jako překvapení až do porodu.

Pro 45letého Mareše je holčička již třetí potomek. Z prvního manželství s moderátorkou Monikou Poslušnou už má syny Jakuba a Matěje. Naopak pro o pět let mladší současnou manželku Moniku Marešovou, rozenou Koblížkovou, je to první dítě. S moderátorem se vzali v únoru 2018 v piaristickém kostele na zámku v Litomyšli, seznámili se ale už o tři roky dříve.

Tagy: