Kačerovi se vrátila chuť do života. Čekají ho ale první Vánoce bez manželky

Jak je na tom herec Jan Kačer?

Vážnější zdravotní problémy, se kterými se potýkal herec Jan Kačer, se zdají být zažehnány. Prozradil to v rozhovoru televize CNN Prima NEWS. Vrátila se mu chuť do života, a tak si ve volném čase opět kreslí nebo pracuje na své knize. A jak bude slavit Vánoce?

„Musím s velkou radostí říct, že po operacích se mi zdravotní stav zlepšil. Srdíčko se mi velmi zklidnilo. Jsem strašně udivený, protože ta operace byla těžká. Ne že bych podléhal pesimismu, ale teď se mi dobře dýchá a spí,“ promluvil Kačer v rozhovoru o svém stavu.

Jak přiznal, získal zpět chuť k životu, i když všechny starosti zcela nevymizely. „Nohy mě pořád bolí, už to na nějaké velké tancování moc nebude, ale je mi docela dobře. Abych nemarnil čas, tak se znovu navracím k práci, kterou jsem dělal,“ sdělil redakci CNN Prima NEWS.

Píše knihu a zalíbení nachází i v kreslení. „Jedna knížka, kterou mám rozdělanou, by mohla vyjít. Je o lidech, se kterými jsem se setkal,“ řekl s tím, že je rád, že má čas na věci, které odkládal.

Nyní ho čekají první Vánoce, které neoslaví se svou zesnulou ženou Ninou Divíškovou. „Vánoce byly vždy moje slabá stránka. Strašně rád dostávám a rád dávám dárky, ale nerad je vymýšlím, do poslední chvíle jsem zoufalý,“ svěřil se.

S jeho početnou rodinou plnou vnoučat má práce jak na kostele. „Z toho bych se zbláznil. Jak to vyřeším, nevím, ale mám Vánoce rád a nejradši bych byl, kdyby se nějak stalo, že by Ježíšek opravdu existoval. To by se mi líbilo,“ dodal Kačer.

Tagy: