Kalouskovi vyhrožovali oběšením. Dal jsem mu do huby, řekl exposlanec

Miroslav Kalousek a 7 pádů Honzy Dědka (zdroj: CNN Prima NEWS)

Bývalému poslanci a šéfovi TOP 09 Miroslavu Kalouskovi vyhrožovali oběšením. Kalousek to prozradil v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který bude mít premiéru v úterý večer. Oblíbený moderátor si také pozval herce a zpěváka Jakuba Prachaře, modelku Anetu Vignerovou, scenáristu Petra Kolečka a herečku Martinu Babišovou.

Kalousek je podle svých slov od lidí zvyklý na leccos. „V Praze mě ti, co mě nemají rádi, minou. Ti, co mě mají rádi, mě pozdraví. S jednou jedinou výjimkou, kdy na mě kdysi jeden křičel, že mě oběsí i s celou rodinou. Tak jsem mu dal do huby. Já jsem katolík a vyznávám, že je krásnější rozdávat než dostávat,“ prozradil bývalý poslanec.

Prachař promluvil o spolubydlení s maminkou a o tom, kdy se nejvíc stydí za otce. Prozradil také, proč má na hrudníku vytetovaný penis. „Na prsou mám postavičku s batůžkem, ale že ten batůžek vypadá jako penis, jsem zjistil, až když to tatér dodělal. Můj tatér mi na to řekl, že to o mně říká všechno,“ uvedl Prachař.

Martina Babiš Prostitutka

Modelka Vignerová, která je partnerkou Kolečka, na něj prozradila, že je praktický. „Umělci bývají lehce nad zemí, ale to Péťa nemá, je praktický a žije v realitě. Je to skvělý tatínek,“ sdělila Vignerová. „Po třech měsících jsem byla těhotná,“ dodala.

Herečka Martina Babišová sice s premiérem nemá nic společného, kvůli jménu si už ale vyslechla své. „Ptají se mě, jak bylo na Krymu. Nebo že určitě budu chtít účtenku. Měla jsem přítele v Irsku, jehož jméno v překladu znamená prostitutka. Kdyby nám to vyšlo, mohla jsem být Martina Babiš Prostitutka,“ prozradila mladá herečka, kterou učili kouči Johnnyho Deppa nebo Orlanda Blooma.

Pořad 7 pádů Honzy Dědka můžete sledovat v úterý ve 21:35 na Primě.

Tagy: