Kam v Česku na výlet či k vodě? CNN Prima NEWS přináší letní cestovatelský seriál

Letní dovolená v České republice v klidu a bez starostí. Přesně k takovému odpočinku se letos rozhodla řada lidí. CNN Prima NEWS proto přichystala letní seriál plný tipů na rodinné výlety, místa ke koupání a další zajímavá místa napříč regiony v Česku.

I přesto, že se epidemická situace po celé Evropě s příchodem léta rapidně zlepšila, v mnoha zemích čekají turisty omezení a nepříjemnosti v podobě rychle se měnících opatření. Z toho důvodu se řada Čechů rozhodla strávit svou dovolenou v tuzemsku.

Tipy na výlet, kam k vodě i „tajemná“ místa

Od 8. července až do konce srpna nabídne CNN Prima NEWS letní servis plný užitečných tipů, které se v létě mohou hodit každému výletníkovi. Divákům představí zajímavá místa na koupání – české přehrady, jezera, zatopené pískovny či aquaparky. Mimo to se diváci dozví i řadu tipů na výlet napříč českými regiony, včetně míst, která jsou obestřena legendami či tajemstvím.

„Máme velmi silnou síť regionálních zpravodajů, kteří mají své kraje projeté doslova křížem krážem. O své znalosti, zkušenosti, tipy na zážitky na cesty za poznáním se rádi podělí s diváky i v rámci našeho letního seriálu,“ říká Daniel Janoch, vedoucí regionální redakce CNN Prima NEWS.

Diváky bude nový seriál provázet ve vysílání od ranního pořadu Nový den, který nabídne živé vstupy z vybraných míst, přes vybrané zpravodajské relace, až do Zpráv z regionů, ve kterých se objeví komplexní reportáž s tipem na výlet, na koupání či představení zajímavého místa.

Zprávy z regionů s moderátorkou Markétou Fialovou můžete sledovat každý všední den od 17.00 na CNN Prima NEWS.

Tagy: