Kapela Lucie vyvrací fámy o konci. Chystá novou desku i velkolepé turné s řadou hostů

Kapela Lucie vyvrací fámy o konci.

Exkluzivní rozhovor s kapelou Lucie o budoucích plánech

Kapela Lucie začátkem roku oznámila, že ji David Koller opouští, protože se hodlá věnovat svým vlastním projektům. Okamžitě se poté začaly šířit fámy, že kapela končí. To ale její členové v exkluzivním rozhovoru vyvracejí, přičemž chystají novou desku a velké turné.

„Lucie nekončí. Nevím, jestli to budu muset opakovat padesátkrát. Vznikají různé fámy, ale Lucie má před sebou velkou výzvu. Pracujeme na nové desce, budeme mít nové obsazení a především se připravujeme na naše mega turné Lucie 40 let,“ popsal zpěvák a kytarista Robert Kodym.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Radostná zpráva krásné moderátorky: Lašková přivedla na svět syna, dala mu originální jméno

Výraznou postavu musí nahradit někdo stejně výrazný. Kdo to bude, hudebníci prozradit nechtěli. „Nesmíme ani naznačovat. V rámci dobrých vztahů to zveřejníme v září až dojedeme koncerty. Je ale blbost říkat, že hledáme náhradu za Davida, hledáme prostě dalšího kolegu,“ řekl klávesista Michal Dvořák.

Po odchodu Davida Kollera prý ale repertoár měnit nehodlají. „Budeme hrát celý repertoár i řadu věcí, které ještě nikdo neslyšel,“ sdělil Kodym. Na připravovaném turné by se měla sejít řada hostů. „Za těch 40 let je to pěkná řádka lidí. Máme připravené i zahraniční gratulanty,“ řekl Dvořák.

Na svých vystoupeních má kapela několik požadavků. „Já mám kešu oříšky, solené mandle, avokádo a dva banány,“ uvedl baskytarista Petr Chovanec. „Na té muzice je skvělé, že když se sejdeme na pódiu, každý ze sebe vydá maximum. Baví nás to i proto, že se nám z hlediště vrací neskutečná energie,“ uvedl Dvořák. Podotkl, že to není každý den, aby s vámi zpívalo pět až deset tisíc lidí.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Perkausová zářila na dostizích. Mám štěstí v lásce, svěřila se se svou sázkou moderátorka

Tagy: