Karlos Vémola chystá pompézní svatbu pro pět set lidí. Prozradil detaily

Po ostře sledovaném rozchodu návrat ve velkém. Ostatně přesně tak, jak to má bojovník MMA Karlos Vémola rád. Nedávno svoji přítelkyni a maminku jejich roční dcerky Lelu Ceterovou požádal o ruku a už mají termín svatby i přesnou vizi, jak bude veselka probíhat. Rozhodně to bude pompézní událost.

Karlos Vémola má svatbu skvěle promyšlenou a slibuje si od ní nezapomenutelný zážitek pro všechny zúčastněné. Sportovní redakci deníku Blesk dokonce prozradil spoustu detailů jako například datum svatby, které má pro pár hlubší význam.

Lelu Ceterovou pojme za ženu 28. července, to je datum, kdy měl se Slovenskou kráskou první rande na Žižkovské věži. „A proto to bude tam,“ prozradil Karlos k místu konání svatby. „Byl jsem mile překvapený, může tam být až pět set lidí. Větší ta svatba být nemusí,“ pokračoval Vémola.

Nejen v dnešní době zasažené koronavirovou pandemií je pět set hostů na svatbě už slušný počet hostů. Terminátor, jak si bojovník přezdívá, má ale rád velké věci, originalitu, extravagantnost a luxus. Dokazuje to třeba i jeho záliba v chovu divokých zvířata. Jeho svatba tak určitě nezklame a už teď slibuje nabytý program.

„Specialit tam bude hodně, ale chci, aby to bylo tajemství. Naše svatba rozhodně nudná nebude,“ prozradil bojovník. „Máme nějaká esa. Svatba má být o tom, že na ni nezapomeneme my dva, ale ani ostatní, kteří na ni přijdou,“ potvrdila jeho snoubenka, stejně jako to, že jedno překvapení bude střídat druhé.

A ani na svatební noc nebudou novomanželé utíkat daleko. „Je tam One Room Hotel, kde jsme byli na naše první výročí, takže k tomu máme vztah,“ dodal Vémola. „Jsem ráda, že to bude právě tam, protože opravdu miluji takové vyhlídky. Myslím si, že to bude kouzelná svatba,“ těší se budoucí nevěsta Lela Ceterová.

Tagy: