Karlos Vémola o zasnoubení: Ani jsem nepřemýšlel, že by mohla říct ne

Přesně před rokem se zamilovanému páru narodila dcerka Lily. Vémola se chopil příležitosti a svou partnerku požádal o ruku.

Zápasník MMA Karlos Vémola požádal svou partnerku Lelu Ceterovou o ruku. Poklekl při příležitosti oslavy narozenin jejich dcery Lili. Slovenská playmate řekla „ano“.

Přesně před rokem se zamilovanému páru narodila dcerka Lili. Vémola se chopil příležitosti a svou partnerku požádal o ruku. Ta s překvapením v očích zápasníkovi MMA řekla „ano“. „Požádal mě o ruku. Nečekala jsem to, překvapil,“ prozradila pro CNN Prima NEWS Lela Ceterová.

Žádost opravdu nebyla dlouho plánovaná. „Včera večer jsem lítal po Pařížské a sháněl prstýnek. Já když něco dělám, tak to dělám naplno a pořádně. Chtěl jsem, aby holky věděly, že to myslím vážně a že chci, aby se domů vrátily a hlavně aby tu zůstaly,“ sdělil Vémola.

O tom, že by mohla říct ne, ani nepřemýšlel. „Já jak jsem tak zblbnutý z těch zápasů, že nepřemýšlím o prohře, tak mě to ani nenapadlo. Až teď si říkám, to by byl prů*er, kdyby řekla ne. To by byla party zkažená. Ale ona je naštěstí hodná holčička a řekla, že jo,“ dodal s úsměvem.

„Jak se říká, srdci člověk nerozkáže,“ doplnila ho nastávající. Zamilovaná dvojice tak doufá, že to bude navždy.

„Nemám slova,“ napsala pod fotografii na Instagramu. „Forever,“ dodala. O tom, zda bude manželství opravdu navždy, však někteří fanoušci po předchozích Vémolových přešlapech pochybují.

Tagy: