Karlos Vémola: Lela si se mnou prochází hroznými věcmi. Za úspěchy mužů stojí silné ženy

Ačkoliv by se mohlo zdát, že MMA je sport jednotlivců, není to pravda. Ve vysílání CNN Prima NEWS to uvedl Karlos Vémola. „Vždycky je to o týmu, o lidech, které máte kolem sebe,“ nechal se slyšet zápasník. A neopomněl zmínit, jak moc je pro něj důležitá podpora partnerky.

„Lela je moje šampionka. Ona si se mnou prochází hroznými věcmi. Když procházím strašnými dietami a drastickým shazováním, ona u toho musí být,“ popisoval manželčinu podporu Vémola. Dodal také, že Lela ho pokaždé podrží jak sportovně, tak i životně. „Vždycky se říká, že za každým úspěšným mužem stojí silná žena,“ doplnil zápasník, kterému se přezdívá Terminátor.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Terminátor nepatří do starého železa, řekl Vémola. Jsem silnější než dřív, kontroval Kincl

Vémola se v úterý v exkluzivním duelu na CNN Prima NEWS setkal se svým největším rivalem Patrikem Kinclem. Oba totiž 20. května čeká vzájemný zápas v pražské O2 aréně. Podporu své ženy si pochvaluje i Kincl. „Manželka je můj životní parťák, je to velká fanynka. Podporuje mě a chodí se koukat,“ uvedl soupeř Vémoly.

Podle Terminátora si pak lidé často myslí, že MMA je pro individuality. „Za mě by v tomto sportu sám nikdo nikdy nic nedokázal. Je to o týmu, o lidech, které máte kolem sebe, o trenérech, doktorech, partnerce. A právě Lela je pro mě pilíř z celého toho týmu,“ dodal zápasník.

Tagy: