Vémola: Terminátor nepatří do starého železa. Jsem silnější než dřív, kontroval Kincl

Terminátor nepatří do starého železa, jsem na tom lépe než výborně. I tyto hlášky zazněly v exkluzivním duelu Karlose Vémoly a Patrika Kincla, kteří se setkali přímo ve studiu CNN Prima NEWS. Zarputilí rivalové probírali mimo jiné svůj osobní spor i vzájemný zápas, který se uskuteční již 20. května v pražské O2 aréně.

„Syndrom sněhové koule. Něco se řeklo a už se to valilo,“ popisoval Kincl svůj osobní spor s Vémolou.„Za těch několik let se toho stalo hodně. Patrik se chtěl vyšplhat po mých zádech. Že se nemáme rádi? O to ten zápas bude větší,“ řekl Vémola ve vysílání CNN Prima NEWS.

Exkluzivní rozhovor už před samotným začátkem provázela mimořádná opatření. Od fighterů byl totiž vznesen požadavek, aby se rozhodně nepotkali před vysíláním a nemuseli čekat spolu. Hustou atmosféru během rozhovoru očekával i moderátor rozhovoru Tomáš Vzorek.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: EXKLUZIVNĚ: Sněhová koule, popsal Kincl vztah s Vémolou. Šplhá mi po zádech, viní ho Terminátor

„Vím, že se kluci opravdu nemají rádi, i když byli kdysi kamarády. Slovní války bojovníků jsou často divadlem pro fanoušky a pro větší prodej vstupenek. Mezi Vémolou a Kinclem ale o žádné divadlo nejde. Je mi jasné, že ve studiu bude hodně dusno. Je skvělé, že se nám tento rozhovor podařilo domluvit. Jde o naprosto exkluzivní věc,“ popsal moderátor CNN Prima NEWS.

Nicméně k fyzické konfrontaci během duelu rozhodně nedošlo a debata probíhala vcelku poklidně. Nechybělo ale několik osobních rýpnutí. Oba rivalové probírali kromě osobního sporu i druhý vzájemný zápas. Ten se uskuteční 20. května v pražské O2 aréně. Vémola a Kincl měli spolu první souboj v roce 2018. Ten skončil na body ve prospěch Terminátora.

Vémola, který jako první Čech zápasil v prestižní UFC, očekává podobný průběh jako před pěti lety i v nadcházejícím souboji. „Dělám pořád to samé. Nepřijdu do ringu s něčím novým. Otázka je, jestli to můj soupeř dokáže zastavit. Budu mladejm klukům pořád dokazovat, že Terminátor nepatří do starého železa. Patrik Kincl je pro mě obrovská zkouška. Kdybych ho neporazil, tak bych nebyl přesvědčen, že porazím Attilu Végha,“ prohlásil.

Sebevědomí ale neschází ani Kinclovi: „Jsem na tom lépe než výborně. Moje ruka je silnější a rychlejší než kdy dřív. Skoro tomu nemůžu věřit. Těším se, až ji vypustím. Jdu si pro vítězství. Doufám, že bude vydřené.“

I přes očividnou rivalitu a nepřátelství si však oba bijci navzájem vyznali respekt. „Kamarádi nikdy nebudeme, ruku mu ale podám,“ řekl Kincl. Vémola se vyjádřil podobně.

Tagy: