Lucie Bílá mile překvapila moderátora KB Interview. Tohle určitě nečekal

Lucie Bílá a Martin Moravec

KB INTERVIEW: Lucie Bílá

Sledujte KB Interview 16.11. ve 21:25 na CNN Prima NEWS: Je úspěšná, slavná, oblíbená, a když vyjde ven na ulici, tak ji ze sta lidí sto i pozná. Za tou slávou ale stojí i spousta dřiny, pochybností a možná i proplakaných nocí. Své emoce, prožitky a životní cestu popisuje i ve své nové knize Posílám to dál, kterou si přinesla na rozhovor do KB Interview. Přímo v průběhu natáčení překvapila Martina Moravce, zda by novou knihu ve studiu nepokřtil. Jaká byla jeho reakce?

V koronavirové krizi Lucie Bílá neměla možnost svou novou knihu pokřtít. A tak využila příležitosti rozhovoru v KB Interview a poprosila moderátora Martina Moravce, zda by se stal kmotrem. „Tohle na mě kolegyně s Lucií  Bílou ušily náramně, netušil jsem vůbec nic. Ale samozřejmě mi bylo ctí – být kmotrem takové knížky se nepovede každý den. Navíc k tomu mám už navěky důkaz v podobě krásného věnování. A jelikož jsem tu knížku už před natáčením četl, s klidným svědomím ji můžu všem doporučit. Je přesně taková jako Lucie Bílá. Bezprostřední, upřímná, místy veselá a místy vás i přivede k zamyšlení,“ říká moderátor Martin Moravec.

Byli jsme jedni z prvních, kteří viděli divadlo Lucie Bílé

Lucie Bílá toho stíhá na několik životů. V rodných Otvovicích řídí kulturní dům, hospodu. K tomu vyrábí šperky, za které už postiženým koupila skoro třicet invalidních vozíků. Během pandemie ušila tři tisíce roušek. Teď „otvírá“ i své vlastní divadlo.

Zrekonstruovala divadlo u Karlova mostu, dříve známé jako Ta Fantastika. Působí v něm sedmadvacet let, a proto má k němu i citové pouto. Jak vypadá a jaké zajímavosti z jejího života mohou návštěvníci v prostorách vidět? Celým divadlem nás v reportáži Lucie Bílá provedla.

Co Martin Moravec popřál Lucii při křtu knihy? A jaká byla jeho reakce? Jak vypadá nové divadlo Lucie Bílé? Celý díl uvidíte dnes v KB Interview Martina Moravce ve 21:25.

Tagy: