Kdo koho ulovil? Dara Rolins se rozpovídala o tom, jak se zamilovala do Nedvěda

Dara Rolins v talk show 7 pádů Honzy Dědka.  (13. října 2020)

Dara a Pavel se vyjádřili na sítích

Mysleli jste si, že to byla slovenská zpěvačka Dara Rolins, která ulovila Pavla Nedvěda? Omyl, Dara se v neděli na svém Instagramu pochlubila, že to byl právě Pavel Nedvěd, kdo slovenskou zpěvačku před půl rokem v Itálii klofnul. Informace o tom, že legendární český fotbalista a držitel Zlatého míče tvoří se zpěvačkou pár, se dostala na veřejnost tento pátek. Rolins v příspěvku dále Nedvědovi vyznává lásku a píše, proč ho miluje.

„Dovoluji si tvrdit, že aktuálně neexistuje v Čechách ani na Slovensku nikdo, komu by uniklo, že Dara ulovila medvěda, teda pardon –⁠ Nedvěda. Přesně tak to dnes stálo v titulku jednoho ze slovenských bulvárů, btw. bylo to přesně naopak,“ píše na svém Instagramu devětačtyřicetiletá slovenská zpěvačka.

Trochu se rozzlobila i na novináře, že se o jejich vztah zajímají, rozebírají jejich minulost, předchozí vztahy a dopodrobna o jejich životech informují. Sama ale novinářům i veřejnosti poskytla další materiál, ze kterého mohou čerpat.

„A je to tu. To, na co jsme se oba netěšili, ale věděli jsme, že k tomu jednou dojde. Jen nevím, kdo je na tom hůř. Jestli ti, které to vůbec nezajímá a vyskakuje to na ně i z konzervy, nebo my, kterých životy dopodrobna rozpitvávají. Jako kdyby někdo z vás chtěl slyšet názor na to, jestli se k sobě s manželem anebo přítelkyní dost hodíte. To je přeci žůžo, to chceš,“ pokračuje ironicky Rolins na svém Instagramu.

Miluji svého „nového“ muže

V nedělním příspěvku dále děkuje těm, kteří jí i Pavla Nedvěda v novém vztahu podporují, a napsala, že svého muže miluje.

„Každopádně, těm, kteří se radují s námi a přejí nám to, děkujeme. I my jsme jen lidi, máme rodiny, děti, minulost a sny. Nejsme dokonalí, ale myslím, že máme oba srdce na správném místě. I proto svého nového ‚muže' miluji a stejně jako on při mně, tak i já stojím při něm. V dobrém i zlém,“ dodala slovenská zpěvačka.

O tom, že Dara Rolins tvoří s legendárním českým fotbalistou Pavlem Nedvědem nový pár, informoval v pátek web super.cz. A Rolins sama tento vztah potvrdila s tím, že trvá půl roku a oba se společně seznámili v Itálii.

Tagy: