Kdo si hraje, nezlobí. V brněnském BRuNo Family Parku se nikdo nudit nebude

Letní prázdniny jsou za rohem! Že ještě nemáte plány? Obrovský zábavní park pro rodiny s dětmi v Brně to jistí. Autodrom, čtrnáctipatrový labyrint, bazének s balónky nebo třeba tobogán dlouhý 38 metrů. Už na první pohled je jasné, že v tomto parku se nikdo nudit nebude. Není snad nikdo, kdo by si nenašel v BRuNo Family Parku svoji oblíbenou atrakci. Je tu spousta zajímavých prostorových prvků, a tak není divu, že v rámci natáčení pořadu Prima Česko si zařádil i reportér Vladimír Procházka.

Klimatizovaná vnitřní část dětského zábavního centra se rozkládá na ploše 4 000 m² a má přes 40 atrakcí. Její součástí je i oddělení „Mláďata“, což je herna pro maminky s nejmenšími dětmi do 4 let, dále pak 14 pater labyrintu, autodrom, moře s lodičkami, tobogán dlouhý 38 metrů anebo třeba Čapí oko - nádherný výhled s prosklenou podlahou.

Právě zmíněný lanový labyrint vyžaduje poměrně velkou fyzickou kondičku. Ale podle ředitele parku je velký zájem i o žluté molitanové válce zavěšené na nosné konstrukci, které lákají děti nejen k probíhání, ale i k houpání. „Tohle jsou naše banány. Prvek, který je naprosto jednoduchý a snadno rozpoznatelný,“ říká Miroslav Rezner v pořadu Prima Česko.

Bezpečnost na prvním místě

V parku dbají hlavně na bezpečnost, jak potvrzuje Miroslav Rezner. „Do této atrakce žene systém turbodmychadel neustále vzduch, aby byla stále bezpečná i při větším počtu návštěvníků nebo dětí,“ vysvětluje ředitel BRuNo Family parku. Tuto atrakci si vyzkoušel i reportér Prima Česka. Zvládnout ji přelézt, ale nebylo vůbec jednoduché, naštěstí mu pomohly děti.

A v parku najdete i klasický autodrom, jen je umístěný v indoorovém prostředí. Pro milovníky výšek a vlastně i pro ty, co výšky zrovna moc nemusí a chtějí pokořit svůj strach, je tady připravené Čapí oko. Vstoupit na prosklenou podlahu a mít kolem sebe jen samé sklo, vyžaduje odvahu.

Dětský park BRuNo má také venkovní část. Ta je otevřená od jara do podzimu a rozprostírá se na ploše 3 700 m². Mimo jiné zde najdete i úžasný Vodní svět. Skvělé je, že se tady v horkých dnech mohou návštěvníci nejen příjemně ochladit, ale hlavně se děti se tady pomocí různých kladek a  mlýnských kol naučí základy hydromechaniky. Fontánkové hřiště je zase systém asi 32 fontán, které různě v čase stříkají vodu ze země.

Pestrost vyžití si pochvalují i návštěvníci parku. „Já jsem tady s vnoučaty, mám je jednou za rok, tak jsem strašně šťastná, že můžu být tady s nimi,“ pochvaluje si jedna z návštěvnic. Nejen pro děti je tady připravena dráha se šlapacími autíčky, i dospělí se mohou vrátit do dětských let.

Ani v tomto obrovském zábavním parku nechybí maskot, je jím čáp Bruno. Má to logiku, protože čáp nosí děti a denně jich sem přinese opravdu hodně. Čáp Bruno v brněnském zábavním parku myslel i na ty nejmenší, pro které by třeba některé atrakce nebyly vhodné, a tak jim tady připravil moře plné kuliček.

Zábavní centrum pro děti nabízí i pohoštění přímo v areálu v bistru Zobka. Můžete také navštívit přilehlou restauraci Hnízdo. V parku lze uspořádat i narozeninovou oslavu. A pokud hledáte originální zábavu nejen pro děti, ale i pro dospělé, nabízí zde také možnost firemních teambuildingů. Brněnské zábavní centrum s čápem ve znaku se může stát oblíbeným místem vašeho výletu kdykoliv, otevřeno mají totiž po celý rok.

Tagy: