Na pódiu přepínám, říká Slováčková. Prozradila, co ji motivuje v boji se zákeřnou nemocí

Zpěvačka Anna Julie Slováčková v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Slováčková o motivaci

Ačkoliv zpěvačka Anička Slováčková bojuje se zákeřnou nemocí, neustále si udržuje dobrou náladu a rozdává úsměvy všude kolem sebe. V rozhovoru pro pořad Showtime na CNN Prima NEWS odhalila, co ji nejvíce motivuje a inspiruje.

Jedním z hlavních zdrojů její inspirace jsou prý lidé kolem ní. „Teď mě napadla jedna moje kamarádka Bára, která je po amputaci nohy. Zrovna mi psala, že už šla po půl roce od operace na túru. To je prostě neskutečná inspirace,“ uvedla Slováčková s tím, že takoví lidé ji motivují i v jejím vlastním boji.

ČTĚTE TAKÉ: Co dnes dělá Irenka z komedie Dědictví aneb Kurvahošigutntag? Bolku Polívkovi dala košem

„Vždycky může být hůř a vždycky může být i líp. Je na každém z nás, kolik dokážeme unést. Motivaci a inspiraci k tomu být statečný lze najít i v maličkostech, které se nám dějí každý den. Jen tomu musíme být otevření,“ poznamenala oblíbená zpěvačka.

Úsměv na tváři si Anička podle svých slov drží tak nějak přirozeně. „Snažím se být co nejvíc autentická, ale je jasné, že když přijdu na koncert, kde se na nás někdo těší, tak vypadat tam jako kyselá p*del není dobré,“ žertovala. Od malička je ale prý naučená, že když přijde na stage, tak přepne. „Není to ale tak, že bych upozaďovala svoje emoce. Mě opravdu těší být na tom pódiu,“ vysvětlila.

Nejvíce ze všeho ji ale motivují její zvířata, která opečovává „pusinkováním a objímáním“, a také její kapela. „Když mám špatnou náladu, oni vždycky dokážou říct nějakou vtipnou poznámku, které se začnu smát, a říkám si, proč bych si vlastně kazila den,“ dodala zpěvačka.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Říkali mi kostelní kryso, jednou mi dokonce šmirglovali hlavu do krve, vyprávěl Kocáb o drsné šikaně

Tagy:
hudba celebrity Anna Slováčková umění a zábava umění, kultura, zábava a média