Když za něco bojuji, udělám cokoliv. Kazma film věnoval expřítelkyni, poslal jí vzkaz

Kamil Bartošek, známý jako Kazma, redakci Showtime přiznal, že film věnoval své bývalé přítelkyni, které chtěl něco sdělit.

Kazma se vyjádřil ke svému filmovému vzkazu pro Andreu Kalousovou

Svým filmem strhl Kamil Bartošek, známý jako Kazma, doslova lavinu, která zamířila do kin. Jak však v rozhovoru pro Showtime přiznal, vznikl jen díky jeho expřítelkyni Andree Kalousové, které tím posílá vzkaz. Svěřil se, že když mu na něčem záleží, tak je pro to schopný udělat cokoliv. Doufá tak v návrat k usměvavé modelce?

Kazma tentokrát ukázal, jak velký romantik je. Film ONEMANSHOW: The Movie byl totiž natočený pro jeho bývalou přítelkyni, modelku a zpěvačku Andreu Kalousovou. „Je to příběh obyčejného kluka z Kroměříže, který chtěl něco říct své holce. Každý možná něco podobného zažil, ne každý kvůli tomu natáčel tři roky takovou bláznivost, ale já si prostě nemohl pomoct,“ svěřil se redakci Showtime.

Přiznal, že celý film je Kalousové věnovaný. „Někdo napíše SMS, někdo dopis. Já jsem tři roky pracoval na tomhle, aby se to dostalo tam, kam má. Reakci ještě nemám, uvidíme, nevím, co se stane. Z informací, co mám, tak to ještě neviděla a asi si nedokážete představit, v jaké jsem situaci: kdy člověk tři roky něco tvořil, aby někomu něco řekl, a čeká až ten dopis dostane,“ pokračoval.

ČTĚTE TAKÉ: Kazma zboural česká kina. Že na to šel někdo už jedenáctkrát? Lidi jsou blázni, směje se

Sám Kazma si říkal, aby u párů, které na film půjdou, nevzbudil emoce, kdy partnerka bude muži vyčítat, že ji nekoupí ani „blbou kytku“. „Každý má své způsoby. Uznávám, že jsem trochu magor, ale já jsem prostě člověk, který, když bojuje za něco, na čem mu záleží, tak je pro to schopný udělat cokoliv,“ přiznal.

Čeká a chce, aby se k němu bývalá partnerka vrátila? „Jsem smířený s tím, že věci mají svůj začátek a konec. Spíš jsem chtěl i vysvětlit věci, které jsem už neměl šanci vysvětlit. Není to ‚prosím, vrať se ke mně‘, je to ‚tohle jsem ti chtěl říct‘,“ doplnil s tím, že se jedná o omluvu. „Nejsem dokonalý,“ přiznal.

A kdy boom kolem celého filmu podle Kazmy skončí? „V moment, kdy odevzdám peníze šťastnému nebo šikovnému výherci, tak končí má práce a beru si dlouhou dovolenou – a zatím to vypadá, že na ni pojedu sám,“ dodal.

Tagy: