Klepl prozradil, jak probíhaly námluvy s Holubovou. Proč se z nich nikdy nestali milenci?

Eva Holubová je ráda, že si nechal Bob Klepl vysvětlit, že bude lepší zůstat v kamarádské rovině.

7 pádů Honzy Dědka (21) - Bob Klepl a Eva Holubová

Eva Holubová a Bohumil Klepl se znají přes 40 let. Milenci se z nich nikdy nestali. Jak herecké duo prozradilo v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, jsou velmi blízkými přáteli a ani jejich skuteční partneři na ně nežárlí. Přesto byly časy, kdy se Klepl Holubové dvořil. Jeho námluvy se však nesetkaly s úspěchem.

Klepl po Holubové prý toužil, ale marně. „Známe se od roku 1984. To jsem se o ni pokoušel,“ zavzpomínal Klepl v pořadu 7 pádů Honzy Dědka. Holubová ho ale okamžitě doplnila. „Ještě předtím jsem ho viděla na DAMU, tam si mě ani nevšiml. Pak jsme byli na divadelní pouti, on tam hrál pimprlové divadlo a tam se o mě pokoušel. Zahrál na kytaru písničku. Zazpívej to,“ vyzvala Klepla Holubová a nedbala na Kleplovy výhrady o nevhodnosti písně ruského písničkáře Vysockého.

Známý herec zazpíval píseň o prostitutkách v ruštině. „Odhodil kytaru, vrhnul se na přítomné ženy se slovy: ‚Davaj, davaj, davaj.‘ A tam jsem se rozhodla, že budeme jenom platoničtí milenci,“ vylíčila Holubová.

Přestože spolu nikdy nic neměli, chovají se k sobě jako manželé. A jejich skuteční partneři na ně prý nežárlí. „Můj muž ho tak miluje, že na něj vůbec nežárlí. Závidí mi, že s ním můžu bydlet na pokoji. Máme rádi navzájem svoje děti. Máme čtyři a teď máme vnoučka, který mi neříká teto, ale babi,“ popsala jejich vztah 63letá herečka.

Na erotiku není čas

Klepl celý život hledal tu pravou. „Jsem rozvedený a mám různé… teď je tam paní inženýrka, daňová poradkyně. Ale já docházím ambulantně. Žijeme každý zvlášť. Takže já, až přijdu domů, vyperu si, vyluxuju. Připravím si snídani. Dřív jsem se díval na něco erotickýho, ale už ani to nemám, takže si jdu normálně lehnout a přemýšlím o divadle,“ prozradil na sebe Klepl. V komunikaci se ženami měl prý vždycky problém.

„Vždycky jsem s nimi mluvil jinotajem, sledoval jsem ještě něco jiného. Teď s vámi, holky, mluvím normálně jako s lidmi. Uvědomil jsem si, že testosteron šel pryč, a začal jsem uvažovat rozumově. Teď koukám na holky jako na lidi,“ vysvětlil Klepl.

Tagy: