Kojenec zázračně přežil havárii u Trnavy, matka zahynula. Děti ji zbožňovaly, truchlí známí

Slovenští policisté vyšetřují dopravní nehodu, při níž přišla o život 35letá maminka tří dětí. Nejmladšímu z jejích potomků byl pouze jeden měsíc. Známí zesnulé ženy na ni zavzpomínali pro slovenský deník Nový Čas.

K nehodě došlo v úterý, když se žena kolem poledne vracela z nákupu. V autě vezla měsíčního syna, kterého měla v autosedačce na sedadle spolujezdce. Vzadu seděla ještě chlapcova 65letá babička. Domů však nedojeli. Na cestě mezi Trnavou a Ružindolem jim cestu zkřížilo auto, které do nich čelně narazilo.

ČTĚTE TAKÉ: Hrozivá nehoda dálkového autobusu u Lipska. Pět lidí zemřelo, dvacet je zraněných

Všechny účastníky nehody, včetně 30letého řidiče protijedoucího auta, převezli záchranáři do nemocnice. Odtud ve středu přišla nejhorší možná zpráva – mladá maminka zraněním podlehla. „Byla velmi milá, děti ji zbožňovaly. Je to obrovská tragédie. Přišly o maminku zřejmě vinou nezodpovědného řidiče,“ sdělila Novému Času jedna z obyvatelek vsi Horné Orešany, kde zesnulá žila.

Matka řidičky podle informací Nového Času vyvázla z nehody s otevřenou zlomeninou. Malému chlapečkovi se jako zázrakem nic nestalo. Nehoda ho však poznamená na celý život. Svou maminku si bude pamatovat už jenom z fotky, stejně jako jeho dva bratři. Nejstaršímu ze sourozenců je sedm let, prostřednímu čtyři roky. „Osud si s nimi pořádně zahrál. Dětičky jsou polosirotami. Maminka jim bude nesmírně chybět,“ povzdechla si sousedka.

Rodina se podle ní velmi těšila z nejmladšího přírůstku. Trojnásobná maminka prý navíc sama pocházela z velké rodiny. „Má čtyři sourozence, byla to tak pěkná rodina. To se nemělo stát,“ dodala její známá se slzami v očích.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Neštěstí v Kladně. Vlak srazil 13letou dívku, v umělém spánku ji transportoval vrtulník

Tagy: