Tragická nehoda u Trnavy: Řidička nepřežila, její sotva měsíční dítě skončilo v nemocnici

K tragické nehodě došlo v úterý na Slovensku v úseku mezi Trnavou a obcí Ružindol, kde se čelně střetla dvě auta. Řidička jednoho z vozů srážku nepřežila. Její sotva měsíční dítě utrpělo zranění. V nemocnici skončil ve vážném stavu i řidič druhého vozidla. Na místě musel zasahovat záchranářský vrtulník.

„Podle prvních informací měl 30letý řidič BMW z dosud nezjištěných příčin čelně narazit do protijedoucího vozu,“ informuje policie Trnavského kraje na svém facebookovém profilu.

ČTĚTE TAKÉ: Smrtelná srážka vlaku s autem v Pitelové. Dva lidé zemřeli, řidička utrpěla vážné zranění

Auto skončilo po nárazu převrácené na boku mimo vozovku. Jeho řidič utrpěl vážná zranění a musel být letecky převezen do nemocnice. Řidičku druhého vozidla spolu s jejím malým dítětem a spolujezdkyní si převzali do péče pozemní záchranáři. Matka kojence však podle informací tvnoviny.sk po převozu do nemocnice zemřela. Smrt 35leté řidičky potvrdila i policie.

Kvůli dokumentaci nehody a odstranění jejích následků museli policisté daný úsek silnice uzavřít. Příčinu nehody nyní vyšetřuje policie. Vzhledem k rozsahu svých zranění se řidiči nemohli podrobit dechové zkoušce. Zda byl některý z nich pod vlivem alkoholu, se bude zjišťovat z odebraných vzorků krve.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Nehoda jako z akčního filmu. Opilý a nesvéprávný řidič v Hradci Králové zničil sportovní vůz

Tagy: