Prezidentský tým vyvádí šílené kejkle, míní komentátoři. Srovnali ho s minulým vedením Hradu

Lenka Zlámalová a Petr Kolář

Komentátoři o situaci na Pražském hradě

Současné vedení Pražského hradu se velmi rychle blíží k pověsti, kterou mělo to minulé. Ve vysílání na CNN Prima NEWS to řekl komentátor Petr Kolář. „Prezidentský tým, bez ohledu na to, jestli jsou pod drobnohledem nebo ne, tam vyvádí šílené kejkle,“ řekl. Rovněž komentátorka Lenka Zlámalová ve vysílání poznamenala, že nástup nových lidí na Hrad důvěryhodnost prezidentské kanceláře rozhodně nezvyšuje.

Komentátor tím reagoval na informace webu Seznam Zprávy, podle kterých se v Lánské oboře konal hon pro finančníka Jana Sýkoru, jenž přispěl na kampaň prezidenta Petra Pavla. Soukromá akce nicméně vyvolala celou řadu otázek. „Oni si asi dělají srandu. Dostanete se na Hrad, mluvíte o slušnosti, o důstojnosti a pak uděláte pochybný hon. Lidé z Lánské obory tam nahánějí zvířata, aby si sponzoři Pavla zastříleli,“ kroutil hlavou ve vysílání CNN Prima NEWS Kolář.

ČTĚTE TAKÉ: Prezidentský pár přesídlil do Lumbeho vily. Nechybí ani Micka, získala novou „micinkomodu“

A následně si neopomněl rýpnout ani do hradní kancléřky Jany Vohralíkové: „Opět ukazuje, že je ‚Vratislava‘ v pravém slova smyslu.“ Narážel tím na bývalého kancléře Vratislava Mynáře, jenž na Hradě působil za exprezidenta Miloše Zemana.

Jeho výroky o „kejklích“ by podle svých slov podepsala i komentátorka Lenka Zlámalová. „Bohužel duo Vohralíková–Kolář se začíná blížit praktikám z minulé doby,“ řekla Zlámalová a dodala, že právě nástup Koláře rozhodně nezvyšuje důvěryhodnost prezidentské kanceláře.

Pavel podle komentátora Koláře naplňuje to, co se říkalo už během kampaně. „Je to figurka, hezky vypadající člověk, který vykládá o důstojnosti a zatím si tam úplně jiní lidé dělají, co chtějí,“ doplnil s tím, že Pavlův výkon je poměrně tristní a o to víc tam mají vliv další lidé.

Tagy: