Krádež v drogerii skončila krvavě. Zloděj v Praze pobodal ostrahu, policie po něm pátrá

Zloděj v drogerii se zadržení bránil nožem a pobodal ostrahu.

Policisté pátrají po nebezpečném muži. Ten byl přistižen při krádeži v drogérii jednoho z obchodních domů v Praze. Začal se ale bránit, jednoho člena ostrahy vážně pobodal a utekl. Z místa o případu informovala reportérka CNN Prima NEWS.

K incidentu došlo kolem středeční 14. hodiny. Neznámý muž měl v drogerii zaútočit na jednoho ze členů ostrahy. „Důvodem mělo být údajně to, že útočník v obchodě kradl a právě člen ostrahy ho odhalil a chtěl ho zastavit,“ popsala redakci Krimi zpráv reportérka Valerie Fišrová.

ČTĚTE TAKÉ: Pacientovi brala kyslíkovou masku a dusila ho igelitem. Holka je nemocná, zněla obhajoba

Zloděj nicméně na obranu vytáhl nůž, ostrahu bodl a z místa zmizel. „Pobodaný muž skončil se středně vážným zraněním v nemocnici,“ dodala reportérka, která na místě vyzpovídala i svědkyni incidentu.

„Uviděla jsem všude krev a pána, který ležel na zemi. Už tu byli policisté, více jsem neviděla, ale byl to hrozný šok. Všichni se seběhli, pak pána odvezli, a tím to skončilo,“ popisovala prodavačka z květinářství naproti drogerii. Dodala, že ještě pár hodin po události se bála. „Teď už ale vím, že je tu kamera, ostraha, ale ta prodavačka se strašně třásla,“ doplnila.

Agresor je i nadále na útěku a policie po něm stále pátrá.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Policisté nedávno řešili pobodání na pražském Žižkově. Hádka o ženu skončila tragicky

Tagy: