Brutalita, jakou policie nepamatuje. Lupič zbil tyčí šéfa pražské pizzerie, ukradl statisíce

Lupič okradl a brutálně zbil provozního pražské pizzerie.

Brutální loupež v pražské pizzerii

S takovou brutalitou jsme se dlouho nesetkali. Tak policisté mluví o loupežném přepadení jedné z pražských pizzerií. Lupič tam přišel ještě před otevřením a provozního restaurace surově zbil a svázal v kanceláři. Odnesl si statisíce korun.

Pizzerie v pražských Dejvicích bývá brzy ráno ještě zavřená, a právě toho využil zatím neznámý lupič. V kanceláři byl provozní restaurace, se kterým si lupič poradil tím nejbrutálnějším způsobem. Zaměstnance restaurace začal surově bít železnou tyčí.

ČTĚTE TAKÉ: Pražští kriminalisté dopadli fotbalového násilníka. Své oběti zlomil obličejové kosti

„Muž v kukle napadl provozního tak, že ho železnou tyčí několikrát udeřil do hlavy, čímž mezi nimi vznikla rvačka,“ uvedl pro CNN Prima NEWS mluvčí pražské policie Richard Hrdina.

Provozní restaurace před kamerou promluvit nechtěl. Požádali ho o to kriminalisté, kteří se bojí, že by jeho vyprávění mohlo zhatit dosavadní pátrání. Napadený se před údery tyčí snažil bránit. „Nedělej blbosti, mám ženu a děti a potřebuju prachy,“ opakoval prý lupič.

„Po malé chvíli útočník vytáhl na poškozeného nůž, který mu přiložil ke krku, a tak ho donutil se vzdát,“ uvedl Hrdina. Následně lupič provozního svázal izolační páskou a vybral trezor, který v kanceláři objevil. Z něj vzal 350 tisíc korun.

Takhle brutální loupež pražští policisté dlouho nepamatují. Navíc nemohou vyloučit, že pachatel zaútočí znovu. Je tak potřeba nebezpečného lupiče co nejrychleji vypátrat. Jednu důležitou stopu policisté už mají.

„V provozovně muž zanechal svou ledvinku, se kterou původně na místo přišel,“ sdělil policejní mluvčí. Třeba ho tato chyba donutí přihlásit se sám policistům nebo ho poznáte právě vy.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zásah v pražské škole. Děti si po vyučování domluvily bitku, v rukou chtěly mít nože

Tagy: