Prokletý Barrandov. Další kuriózní nehodu způsobila řidička, která najela do vchodu paneláku

Řidička na Barrandově vjela do vchodu panelového domu.

Další kuriózní nehoda auta na pražském Barrandově

Místo na parkovacím místě skončila ve vchodu jednoho z panelových domů. Tak dopadla řidička na pražském Barrandově. Od začátku letošního roku to přitom není první kuriózní nehoda na Praze 5.

Pražský Barrandov jako by kuriózní nehody přitahoval. Od začátku roku skončila hned tři auta v tramvajovém kolejišti. A jen před několika dny vjela řidička do vchodu panelového domu v Renoirově ulici. „Svým jednáním se dopustila přestupku na úseku dopravy a byla jí udělena bloková pokuta,“ sdělil pražský policejní mluvčí Jan Rybanský CNN Prima NEWS.

ČTĚTE TAKÉ: Smutný první máj pro motorkáře. Řidič tříkolky na Plzeňsku zemřel, došlo i k dalším nehodám

Řidička nebyla pod vlivem alkoholu a snažila se jen zaparkovat. Podle informací CNN Prima NEWS si popletla brzdu s plynem a svou jízdu tak ukončila na schodech vedoucích ke vstupním dveřím.

Redakci celou situaci popsal Michal Bartoš, který v panelovém domě bydlí. „Přišel jsem z práce domů a spolubydlící mi říká, že před dvaceti minutami slyšel nějakou ránu. Nevěnoval jsem tomu pozornost a šel vyvenčit psa. Přijdu dolů a první, co vidím, je auto zaparkované u vchodu,“ uvedl.

Žena naštěstí vyvázla bez vážného zranění. S autem musel ovšem pomoct jeřáb. „Byla tam hromada hasičů, kterým trvalo asi hodinu a půl, než ho vyprostili,“ dodal Bartoš.

Dalším kritickým místem na pražském Barrandově byla v minulosti křižovatka u tunelu. Jen za poslední měsíce tam došlo hned ke třem incidentům – na začátku března vjel řidič do tramvajového pásu, v únoru osobní auto uvízlo přímo v tunelu pro tramvaje. A na přelomu roku na toto místo dojela i opilá řidička.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Tragédie v Kaprunu. Český lyžař nepřežil srážku na sjezdovce, jeho manželce pomohl psycholog

Tagy: