Kuriózní nehoda v České Lípě: Žena zajela pod potrubí, z auta se ztratil pes

Kuriózní nehodu vyšetřují policisté v České Lípě. Řidička na průtahu městem ztratila kontrolu nad svým vozem a po karambolu s dalším autem skončila neuvěřitelným způsobem napasovaná pod parovodním potrubím v příkopě. Jako zázrakem se jí nic nestalo, z auta se ale ztratil její pes.

Zdemolované auto se vzpříčilo v ohybu parovodního potrubí. Vypadalo to, jako by na něj potrubí spadlo ze shora. Podle svědků žena zřejmě za volantem usnula a přejela do protisměru.

„Najednou se proti nám řítilo auto, na poslední chvíli jsme to strhli doleva. Paní se odrazila od zadku našeho auta, vjela do příkopu a napasovala se pod to potrubí,“ popsal jeden ze svědků. Další mladík pomáhal ženě dostat se ven z vozu. „Byla úplně v pohodě, ani škrábanec, neuvěřitelný,“ kroutil hlavou.

Byl byl v šoku, lidé nepřišli o teplo

Žena ale ve voze necestovala sama. Vezla s sebou psa, který po nehodě zmizel. „Tvrdila, že měla s sebou asi třicetikilového psa. Prohledali jsme auto, ale nebyl tam,“ řekl další ze svědků. Do pátrání po čtyřnohém pasažérovi se pustili i hasiči. Těm se ho nakonec podařilo nalézt nedaleko od místa nehody. Byl v šoku, ale v jinak v pořádku.

Vyproštění vozu bylo vzhledem k jeho zaklínění v potrubí náročné. Vše ale dobře dopadlo a lidé na blízkém sídlišti nepřišli o teplo.

Tagy: