Kvůli čtyřem pivům vyloupil opilý muž na Slovensku hospodu. Šel rovnou za mříže

Kvůli čtyřem pivům šel muž na Slovensku za mříže. Vykradl hospodu.

Vykradená hospoda

Muž v podnapilém stavu vyloupil kvůli čtyřem pivům hospodu ve slovenském městě Partizánske. Před šestou hodinou ranní na sídlišti Šípok vyrazil dvoje dveře pivnice, vzal piva a chystal se utéct. Zastavila ho ale policie, kterou přivolal alarm. „Policisté krátce po spáchání činu omezili jeho osobní svobodu,“ sdělila policejní mluvčí Katarína Kuzmová pro TV JOJ.

K vloupání měl 39letý muž použít železnou tyč, kterou rozbil skleněné vchodové dveře. Ukradená čtyři piva už ale vypít nestihl. Netrvalo totiž dlouho a dopadli ho policisté. „Policisté ho podrobili dechové zkoušce, která skončila s výsledkem 1,83 promile alkoholu,“ uvedla Kuzmová pro TV JOJ. Muž měl údajně popíjet celý večer, k ránu mu ale alkohol došel, a proto se rozhodl opatřit ho jinde.

ČTĚTE TAKÉ: Neznámý agresor v Košicích střílel po ženě, poté ji udeřil tyčí. Policie hledá svědka

Místní obyvatelé prozradili, že v okolí hospody se muž potuloval už dříve. „Tady ležel vysvlečený do půl pasu a vyřvával,“ řekl jeden z nich.

Problémy se zákonem měl mít muž i v minulosti, prozatím skončil v policejní cele. „Vyšetřovatel započal trestní stíhání ve věci krádeže vloupáním,“ doplnila Kuzmová.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Agresivní pes napadl dva chlapce na Slovensku. Majitel zvířete je pak i zmlátil, tvrdí svědci

Tagy:
alkohol policie Slovensko pivo krádež hospoda vloupání trestná činnost Partizánske TV JOJ trestná činnost, právo a spravedlnost vymáhání práva