Brněnskou hudební scénu opustila legenda. Oblíbený zpěvák podlehl zákeřné nemoci

Fanoušci metalové hudby z Brna smutní. Svět tvrdé muziky navždy opustil 63letý frontman kapely Titanic Zdeněk Černý. O úmrtí kytaristy a zpěváka v jedné osobě informovala kapela na svém Facebooku. Za skonem oblíbeného hudebníka stála zákeřná nemoc. Jsme zdrceni, napsali spoluhráči. Se svým dlouholetým kolegou se také dojemně rozloučili.

„Drazí fanoušci kapely Titanic, s velkou bolestí oznamujeme, že náš zpěvák a kytarista Zdeněk Černý prohrál svůj boj se zákeřnou nemocí. Jsme zdrceni,“ napsali zarmoucení spoluhráči frontmana v příspěvku.

K TÉMATU: Kapela Kiss otevřela bránu k nesmrtelnosti. Show završili její avataři, šlehaly blesky i oheň

S muzikantem, který do kapely kromě kytarových tónů přinesl i melodický hlas, se také dojemně rozloučili. „Zdeňku, kamaráde, odpočívej v pokoji. Nikdy na Tebe nezapomeneme! Tvůj hlas a hudba tu budou na věky,“ zakončili smutnou zprávu.

Drazí fanoušci kapely Titanic. S velkou bolestí oznamujeme, že náš zpěvák a kytarista Zdeněk Černý prohrál svůj boj se...

Posted by Titanic - heavy metal Brno on Sunday, December 3, 2023

Podle hudebního magazínu Spark Rock Magazine podstupoval Černý náročnou léčbu, jelikož mu byla diagnostikována rakovina. Kapela již na začátku letošního června oznámila, že koncertní šňůra musela být kvůli zdravotním důvodům zpěváka zrušena až do konce tohoto roku.

Jak vypadal spektákl kapely KISS ve známé Madison Square Garden? Podívejte se v GALERII:

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Ve věku pouhých 43 let zemřela slovenská zpěvačka Barbara Haščáková, známá především z popového dua MC Erik & Barbara

Tagy: