Burešová, Koukalová či Bohdalová: Co vám přejí osobnosti šoubyznysu do roku 2021?

Eva Burešová v Zimní pohádce.

VIP Novoroční přání

Letošní oslavy silvestra nemohly být kvůli pandemii koronaviru příliš bouřlivé a všichni doufají, že tento rok bude lepší než ten předchozí. Co vám do roku 2021 popřály naše slavné osobnosti?

„Já všem divákům Primy přeji zdravíčko, které je ze všeho nejdůležitější,“ řekla herečka Jiřina Bohdalová. „Víte, jak se to říká: Zdraví není vším, ale bez zdraví je vše ničím,“ dodala moderátorka Gabriela Koukalová, zatímco zpěvačka Aneta Langerová kromě pevného zdraví popřála také pevné nervy.

„Teď budu trošku staromudrc, ale sociální sítě rozhodně všechno nevyřeší. Naučme se zase se dívat z očí do očí a prostě se mít rádi,“ sdělil herec Jan Šťastný.

„Já vám přeji, abyste byli všichni zdraví, v pohodě, abyste si dělali hezké dny, doma se nehádali. Abyste měli fajn práci a pokud ne, abyste ji sehnali, protože prachy sice nejsou všechno, ale uklidňují,“ uvedla zpěvačka Linda Finková. „Chtěl bych vám popřát, ať se máte dobře, děláte to, co vás baví, a hlavně posloucháte dobrou hudbu,“ dodal zpěvák Albert Černý.

Podle moderátorky Kláry Doležalové nemáme ztrácet víru a naději. „To je to poslední, co vám někdo může vzít,“ sdělila Doležalová. Její kolega Karel Voříšek apeloval na to, abychom si informace, které se k nám dostávají, ověřovali.

Nemít potíže a srdce zjihlé

„Já bych ti přál, diváku, abys kolem sebe měl lidi, které miluješ a oni milují tebe,“ řekl herec Roman Vojtek. „Když už máme nad hlavou hvězdy, tak každý z nás aby nejméně jednu šťastnou měl,“ dodala herečka Tereza Kostková.

„Já vám přeji, abyste neměli srdce zjihlé, neměli potíže,“ sdělil herec Jan Čenský s odkazem na pohádku Princové jsou na draka, ve které si sám zahrál. „Přeji všem krásný nový rok, nejen toho 1. ledna. Užijte si to, buďte zdraví a usměvaví, tolerantní a ať se vám stanou jenom krásné věci,“ uvedla herečka Eva Burešová.

25 inspirativních novoročních přání si můžete prohlédnout zde.

Silvestra některé známé osobnosti strávily na horách. Mezi nimi byly také zpěvačky Monika Absolonová a Elis Mraz. „Posílám pozdravy z Krkonoš, kde s kamarádkou trávím silvestra a zítra úplně poprvé jdu na výšlap na Sněžku, tak se strašně těším,“ řekla Elis.

Někdo ale zvolil exotiku. „Jelikož byl letošní rok dosti netradiční, tak i my se rozhodli, že ho oslavíme netradičně. A to slanou vodou,“ sdělili herečka Michaela Tomešová s manželem, hercem a zpěvákem Romanem Tomešem, kteří odjeli k moři.

Tagy: