Sledovat závody Ester v televizi bylo peklo, přiznal Ledecký. Chystá novou desku

Rozhovor s Jankem Ledeckým

Janek Ledecký chystá nové album, jehož vydání je naplánováno na duben. Nebude na něm chybět ani již známá píseň Tina, tentokrát však v symfonické úpravě. Zpěvák v rozhovoru pro ShowTime promluvil i o své „zlaté“ dceři Ester.

Před třemi lety Ledecký vyprodal pražské Rudolfinum a věří, že podobný zájem bude i o jeho novou desku, která vychází v dubnu. Na ní zazní nové písně, ale i některé staré.

„Píseň Tina vznikla na základě symfonického turné, které jsme měli v roce 2019, a tak se nám to strašně líbilo, že jsme si řekli, že bychom si ji chtěli připomenout,“ vysvětlil Ledecký.

Kromě hudby mu samozřejmě dělá radost i jeho dcera Ester. Ta v Pekingu obhájila na snowboardu olympijské zlato v paralelním obřím slalomu. Kvůli covidové situaci její otec sledoval všechny závody z pohodlí domova.

„Je to peklo. S Ester jsem byl na dvou olympiádách a to není takový nervák. Jsem tam a když se něco nepovede, můžu říct, to je v pohodě, cokoli. U té televize na to jen koukám a když se něco stane, tak tam nemůžu ani zavolat,“ popsal.

Z úspěchů Ledecké se moc těší. „Dopadlo to senzačně a opravdu ji hrozně oceňuji a obdivuji. Všichni vám řeknou, že jedna věc je získat medaili a druhá věc je ji obhájit. To je daleko těší,“ dodal v rozhovoru pro ShowTime.

Tagy: