Zásadní krok k napadení dědictví po Gottovi? Dominika čeká na důležitý dokument

Dominika Gottová už není blondýnkou.

Zpověď Dominiky Gottové

Dominika Gottová se nevzdává a zdá se, že úmysl napadnout dědictví po svém slavném otci, bere zcela vážně. Podle informací webu Expres.cz už dcera zpěváka kontaktovala kliniku ve Finsku, kde se léčila. Výpisem léků, které tehdy brala, chce totiž dokázat, že v době podpisu nebyla zcela příčetná.

Podle zdroje webu Expres.cz je Gottová toho názoru, že v době podpisu smlouvy o narovnání, byla pod vlivem antidepresiv, která jí během léčby na závislostech předepisovali lékaři. „Dominika navíc tvrdí, že k tomu podpisu byla vlastně dotlačena,“ uvedl nejmenovaný zdroj z blízkého okolí Dominiky.

Zpěvákova dcera se proto obrátila na finskou kliniku, kde se léčila v roce 2015. „Dominika nyní čeká, až klinika vypíše, co vše v roce 2015 brala,“ dodal zdroj. Dominika Gottová se tak zřejmě chystá napadnout vyrovnání, které Mistr před několika lety podepsal s dcerami Dominikou a Lucií. Obě si měly přijít na šest milionů korun, informuje Expres. Oficiálními dědici jsou podle webu vdova Ivana s dcerami Charlottou a Nelly a také Karlova sestřenice Hana.

A právě vztahy mezi Dominikou a Ivanou jsou v poslední době hodně vyostřené. Zatímco Ivana měla stopnout peníze pro maminku nejstarší Karlovy dcery, Dominika zase Ivanu veřejně vyzvala, aby se vzdala vyinkasovaných covidových dotací, protože je prý nepotřebuje. Olej do ohně ještě přilil Dominiky manžel Timo Tollki. Finský hudebník totiž pohrozil, že ve své chystané knize odhalí pikantní tajemství o rodině Gottových, ze kterých by zřejmě Ivana radost neměla.

Dominika Gottová o sobě dala v únoru vědět ještě kontaktováním exministra zdravotnictví za ANO Adama Vojtěcha. Po současném finském velvyslanci chtěla pomoci s pracovní pozicí na velvyslanectví v Helsinkách. Z lukrativní práce ale nakonec asi nic nebude. „S paní Gottovou žádná komunikace ohledně jejího pracovního uplatnění na velvyslanectví ČR v Helsinkách neprobíhá. Žádná pracovní pozice na tomto zastupitelském úřadě není ani k dispozici,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí ministerstva zahraničí Lenka Do.

Tagy: