Děsivý zážitek legendy kapely Queen: Prodělal jsem mrtvici, nemohl jsem hnout rukou, řekl May

Kytarista skupiny Queen Brian May

Brian May je po mrtvici

Minulý týden jsem prodělal mrtvici, oznámil Brian May, legendární kytarista skupiny Queen. Web BBC uvádí, že dokonce dočasně ztratil kontrolu nad svou levou rukou, nyní je však již v pořádku. „Děsivá zkušenost,“ řekl o nehybné končetině. Situaci nyní bere s nadhledem a všechny ujistil, že opět může na kytaru hrát.

May je po mrtvici v pořádku a fanoušky ujistil, že opět může hrát na kytaru, informuje BBC. Zároveň přiznal, že jím tato zkušenost hluboce otřásla. „Najednou, z ničeho nic, jsem tu ruku přestal ovládat. Musím říct, že to bylo strašidelné,“ řekl.

ČTĚTE TAKÉ: Hollywood truchlí. Zemřel herecký idol James Darren. Režíroval i Beverly Hills 90210

Celou situaci však bral s nadhledem a ve zveřejněném videu i vtipkoval. „Dělám jen to, co mi řekli, což je v podstatě nic. Mám zaracha,“ řekl. S humorem komentoval i letadlo, které mu zrovna prolétlo nad hlavou. „Nesmí mi nad hlavou létat letadla, která by mě stresovala, ale jsem v pohodě,“ řekl. V příspěvku také poprosil diváky, aby mu neposílali soucitné zprávy. „Zahltí mi to schránku, a to nesnáším,“ dodal.

May měl již v minulosti vážné zdravotní problémy. Dřívější infarkt odhalil onemocnění tepen, uvádí deník The Independent. Velké potíže mu způsobilo také braní léků, kvůli nimž trpěl žaludečními vředy.

May založil v roce 1970 světově známou rockovou skupinu Queen s Freddiem Mercurym, Rogerem Taylorem a Johnem Deaconem. Stali se jednou z nejznámějších skupin všech dob, mezi jejich největší hity patří mimo jiné Bohemian Rhapsody, We Will Rock You a We Are The Champions.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rodina Karla Heřmánka uspořádala tajný pohřeb. Jeho jméno v rozpise zamlčelo i krematorium

Tagy:
zdraví hudba mrtvice Brian May Queen kytarista umělec celebrity umění a zábava umění, kultura, zábava a média nemoci a zdravotní potíže