Šilhavý je slabina. Mluví za něj uklízečky a hráči mu chodí na diskotéky, kritizují legendy

Trenér národního týmu Jaroslav Šilhavý

Ohlasy na večírek fotbalistů

Alkoholový večírek tří fotbalistů je důsledkem slabého vedení národního týmu. Myslí si to legendy a internacionálové oslovení CNN Prima NEWS. Podle někdejšího hráče pražské Dukly Ladislava Vízka neměl trenér Jaroslav Šilhavý už dávno působit v této funkci. Jeho bývalý parťák z útoku Milan Luhový reagoval ostřeji. Podle něj se místo Šilhavého vyjadřuje jakákoliv uklízečka a poté mu hráči za zády chodí na večírky.

„Všechno to je tím, že máme strašidelný realizační tým, včetně trenéra. Dávno měl být vyměněný a je to důsledek celé situace,“ komentoval Vízek skandál a dodal: „Trenér má být autoritou.“ Se Šilhavým se přitom potkával na ligových trávnících.

ČTĚTE TAKÉ: Mít za trenéra Šilhavého, tak taky chlastám. Fanoušci si střílí z flámujících fotbalistů

Podobně se vyjádřil i Milan Luhový, který je známý tím, že při hodnocení českého fotbalu nechodí pro ostré slovo daleko. „Trenér Šilhavý je nejslabším článkem národního týmu. Nejdřív se za něj vyjadřuje jakákoliv uklízečka a poté mu hráči chodí po zápasech na diskotéky. To je ukázka největší slabiny,“ řekl

Bývalý trenér národního týmu František Straka se pozastavil nad chováním zmíněné trojice fotbalistů. Populární Franz se diví, jak se takto zkušení hráči mohli rozhodnout pro návštěvu diskotéky. „To je skandální počínání borců, kteří jsou v základu a počítá se s nimi. To se nedělá, sorry jako,“ řekl Straka pro CNN Prima NEWS.

Obránci Jakub Brabec s Vladimírem Coufalem a útočník Jan Kuchta v noci zásadním způsobem porušili interní pravidla české fotbalové reprezentace a před pondělním závěrečným zápasem kvalifikační skupiny o postup na mistrovství Evropy proti Moldavsku v Olomouci museli opustit mužstvo. Trojice navštívila v hanácké metropoli noční klub, kde popíjela alkohol a vydržela až do ranních hodin.

Tagy: