Bylo to temné období. Fotbalista Limberský přechází do protiútoku, chce odškodné za stíhání

Bývalý fotbalista David Limberský

Limberský je nevinný

Bývalý fotbalista s nálepkou skandalisty David Limberský je nevinný, rozhodl po dvou letech soud v kauze údajného vydírání. Verdikt zprošťující ho viny mu ale nestačí. Pro pořad Showtime uvedl, že plánuje další kroky, jelikož nespravedlnosti bylo příliš.

Dvouletá tahanice po soudech kvůli údajnému vydírání a vyhrožování zbraní je u konce, a tak bývalý reprezentační obránce a svého času velký bouřlivák cítí úlevu. „Bylo to temné a těžké období, ale my jsme věděli, co jsme udělali a neudělali, takže jsme se nebáli nějakého trestu. Spíš jsou horší ty sociální sítě, kde na vás útočí stovky lidí, kteří nic neví,“ řekl Limberský.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Za Slováčkovou exmanželkou létal i „komisař Schimanski“. Byla mu oporou v těžkých chvílích

Osvobozující rozsudek tak David už náležitě oslavil. „S manželkou jsme si doma dali nějakého panáčka a zatancovali si. Určitě chystáme větší oslavu. A nenechám to jen tak být, protože té nespravedlnosti bylo hodně a budu se proti tomu bránit s právníky,“ sdělil bývalý fotbalista.

V případu se totiž jedná také o vysokou finanční částku. „Těch peněz, o které jsem přišel, bylo hodně. Řekl bych v řádech velkých milionů. Určitě budu žádat náhradu škody, protože není důkaz, že bych cokoliv udělal, a je to pravomocné,“ popsal Limberský.

Po zkušenosti s investováním, které ho přivedlo do problémů, se rozhodl, že se už chce věnovat raději jen tomu, co je jeho srdci nejbližší, a to je sport. „Jsem sportovním ředitelem v Domažlicích, ta práce mě hodně naplňuje,“ připomněl své fotbalové angažmá ve třetiligovém klubu, kde trénuje i děti.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: K filmu už se nevrátím, řekl Troška. Prozradil, co mu vadí v kině a jak tráví důchod

Tagy: