Lucie Bílá chystá dárek pro své fanoušky. Natáčí videoklip k písni O lásce

Lucie Bílá natáčí nový videoklip

Lucie Bílá už pomalu žije Vánocemi a myslí na dárky

Lucie Bílá už pomalu žije Vánocemi a myslí na dárky. A jeden nadělí svým fanouškům. Připravuje totiž videoklip k písničce O lásce, kterou pro ni napsal Marek Ztracený.

V novém videoklipu má Lucie Bílá hned tři role. „Hraju vypravěče, pak tu, která lásku nemá a hledá ji a pak jsem to já, která dává lidi dohromady,“ popsala známá česká zpěvačka.

V pořadu Showtime se pak svěřila, že několik párů spojila i v reálném životě. „Několik lidí v mém týmu jsem dala dohromady a mám z toho velkou radost. Ať už je to road manažer, manažer nebo kameraman,“ uvedla.

Lucie se ve videoklipu objeví v bílém, ale i černém modelu, ve kterém vypadá zatraceně sexy. „Mám slavičí dietu,“ prozradila zpěvačka. Na slavnostní předávání Zlatých slavíků, které se letos uskuteční 19. listopadu v Hudebním divadle Karlín, už má totiž připravené bílé šaty. „A musím do nich být jako lunt,“ doplnila oblíbená zpěvačka.

Podle jejích slov však nejde o drastickou dietu, spíše si jen dává pozor, co jí. „Netrápím své tělo. Šaty na slavíka byly vždycky nej, tak doufám, že budu mít i letos příležitost jít na jeviště a ukázat je. Letos jsem se totiž rozhodla nezpívat a dát slavičí zpívání některé z kolegyň. I když číslo 21 by bylo fajn,“ řekla v narážce na fakt, že již 20 těchto cen vlastní.

Tagy: