Burešová, Lambora i zpěvák Hrůza. Hvězdy Slunečné natočily klip k seriálové znělce

Během natáčení klipu bylo v kostele v Zápech plno a svými hlasy se do něj zapojili všichni herci.

Nový videoklip Slunečné

Na natáčení videoklipu k úvodní seriálové písni nazvané Kovbojská, kterou složil Michal Hrůza, se sešli téměř všichni herci ze Slunečné. Vznikal totiž během jednoho z posledních natáčecích dnů. A nechyběl ani sám zpěvák.

„My autoři jsme rádi, když ta píseň žije, a proto mám radost, že si ji vybrala Prima a udělala z toho krásnou znělku do seriálu a ještě ji perfektně zazpívali oba hlavní tvůrci. Takže bylo logicky hezký, že jsem byl pozván na finále celého seriálu a že jsme tam s klukama zahráli,“ řekl Hrůza.

Během natáčení klipu bylo v kostele v Zápech plno a svými hlasy se do něj zapojili všichni herci. Kovbojská, kterou diváci slýchávají v podání Evy Burešové a Marka Lambory, tak dostala úplně novou podobu.

Pro herce to také bylo zároveň jedna z posledních příležitostí, kdy se mohli sejít společně na place. „My jsme se během natáčení Slunečné viděli dohromady tak jednou, dvakrát, když se točily nějaké velké akce a je hezké točit jeden z posledních dnů tady v kostele, kde to začalo a ještě se všemi lidmi. Je to dojemné a vůbec se mi odsud nechce,“ řekl Lambora.

Na nový videoklip se můžete podívat už ve čtvrtek v pořadu Showtime.

Tagy: