Lucie Bílá prozradila pravdu o seznámení s mladším přítelem a kdy je ve vztahu zle

Lucie Bílá a Radek Filipi budou hosty pořadu7 pádů Honzy Dědka.

Lucie Bílá prozradila pravdu o seznámení s mladším přítelem a kdy je ve vztahu zle

Na silvestra bude diváky televize Prima bavit moderátor Honza Dědek. Do slavnostního a současně posledního letošního dílu své talkshow 7 pádů si pozval moderátor mimo jiné hvězdné hosty Lucii Bílou s partnerem Radkem Filipim. Proč oba nosí prstýnky? Vzali se? Promluvili nejen o svatbě, ale řekli také pravdu o svém seznámení. Dále prozradili, jak to chodí u nich doma a kdy je opravdu zle.

Ač tomu na začátku nikdo moc šancí nedával, Lucie Bílá a Radek Filipi tvoří pár už pátým rokem. „Lidé nám na začátku nevěřili, ale to ani já ne. Už jsem nevěřila v to, že bych k sobě našla partnera,“ říká Lucie Bílá.

„Radek je za odměnu, a co na tom, že se narodil, když mi vyšla první deska? Starší kluci jsou rozebraní, a hlavně takový už by to nedal. Radek je bezvadný kluk, protivný je jedině, když má hlad. To je zle,“ směje se zpěvačka, která toho ale doma moc nenavaří.

Doma moc nevaříme. Lucinka místo aby vařila, koupila hospodu. Já nejsem žádný kuchtík a v té hospodě vaří skvěle,“ pochvaluje si Filipi, který jejich soužití popsal jako jednu velkou cestu.

„S Lucinkou ujedeme 80 tisíc kilometrů ročně, já řídím, Lucka korálkuje. Jednou jsme zapomněli doma kleštičky, to bylo zle. V tu chvíli umím i maďarsky. Sháněli jsme je cestou po pumpách, strašný. Od té doby vozím rezervní v autě,“ popsal jeden z kritických momentů jejich soužití Filipi.

Verzí o tom, jak se dali dohromady, existuje několik. Honzovi Dědkovi v talkshow kápli božskou. „Po obnovené premiéře muzikálu Carmen jsem couvala před davem fanoušků, chtěla jsem si oddychnout a schovala jsem se za největšího chlapa v místnosti. Vůbec jsem nevěděla, jak vypadá zepředu, viděla jsem jen obrovská záda,“ vzpomíná na první kontakt s Radkem Filipim, kterého okamžitě začala vydávat za svého přítele.

„Řekla jsem lidem, jestli by nás nechali chvíli o samotě, že jsem tam se svým klukem. Zareagoval skvěle, vzal mě kolem ramen, představil mě mamince – a bylo to. Některé věci v životě jsou tak jednoduché. To, co je pravé, je prosté jak dech,“ říká Bílá.

Do slavnostního a současně posledního letošního dílu talkshow 7 pádů si moderátor Honza Dědek pozval další hvězdné hosty, a to herečku Evu Holubovou, herce Vladimíra Polívku, spisovatele Patrika Hartla a také iluzionistu Jamese Moru. Sledujte 31.12. ve 20:15 na Primě!

Tagy: