Šafářová a Plekanec v KB Interview: Vzájemné soupeření nás spojuje. Soutěžíme i o povlékání

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec

KB INTERVIEW: Šafářová Plekanec

DNES v KB Interview ve 21:25: Prosinec je plný překvapení. Proto není pozadu ani KB Interview Martina Moravce. Každou prosincovou neděli budou ve studiu rovnou dva hosté najednou. První dvojicí bude bývalá vrcholová tenistka Lucie Šafářová a profesionální hokejista Tomáš Plekanec.

Rodiče a úspěšní sportovci jsou první prosincovou dvojicí KB Interview. Mají spolu roční dceru Leontýnku, u které není pochyb, že i ona bude mít blízko ke sportu. „Tak já bych byla asi radši, kdyby hrála tenis než hokej,“ míní Lucie Šafářová. „Já souhlasím. Hokej není úplně ideální volba, ale hlavně, ať ji to baví,“ dodává Tomáš Plekanec.

Je to velmi akční dítě a nespinká určitě po tatínkovi.

Mnoho sportovců nechce, aby jejich dítě dělalo stejný sport jako oni. Vědí, co je za tím bolesti a dřiny. „Trochu se toho bojím. Hlavně bych chtěla mít hezký vztah jako rodič a dítě. Protože pokud je tam sport, očekávají se výkony a ta přísnost tam musí být. To je pak těžké. Být hodná maminka a zároveň trenérka,“ komentuje Lucie s tím, že kdyby to Leontýnku mělo bavit, podpoří ji a ráda předá své zkušenosti.

Společná soutěživost

Jedná se o dva vrcholové sportovce, je tedy jasné, že sport z jejich života už asi nikdy nezmizí. Navíc se teď jeden od druhého i učí. Když to čas dovolí, Lucie dává lekce tenisu Tomášovi a Tomáš ji zase učí bruslit. Rádi spolu soutěží a předhánějí se, kdo je v čem lepší. Chovají k sobě ale i velkou vzájemnou trpělivost a mají harmonický vztah jak při sportu, tak v životě.

Celý díl s Lucií Šafářovou a Tomášem Plekancem dnes v KB Interview Martina Moravce ve 21:25. Všechny díly pak můžete zkouknout ZDE.

Tagy: