Magdaléna zemřela se svým kolegou v autě. Je to pro mě záhada, řekl v slzách manžel

V sobotu zahynula při tragické nehodě na Slovensku čtyřiačtyřicetiletá Magdaléna, která jela v autě se svým kolegou. Šestačtyřicetiletý Kristián měl podle policie šlápnout na plyn a vůz se tak stal ve vteřině neovladatelným. Dvojice byla na místě mrtvá. Rodiny obětí si stále neumí připustit, že jejich milovaní zemřeli.

Magdaléna se spolu s kolegou Kristiánem v onu osudnou sobotu měla vracet domů z práce. „Pracovali oba v bageterii v Sládkovičově. Ještě při odchodu byla Magduška usměvavá a milá, těšila se na rodinu,“ popsala poslední minuty v práci její kolegyně. Jen o pár minut později ale bylo vše jinak.

„Podle dosavadních informací krátce po půl čtvrté řidič vozidla Volkswagen Touareg pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze vozovky. Při průjezdu zatáčkou následně vozidlo sjelo mimo vozovku a několikrát se převrátilo. Řidič automobilu, 46letý muž, i jeho 44letá spolujezdkyně skončili po nehodě mimo vůz, přičemž utrpěli zranění, kterým na místě podlehli,“ informovala bratislavská policie. Podle informací webu Čas.sk vypadla dvojice skrze střechu auta. Navzdory snaze záchranářů se nepodařilo ani jednoho z aktérů nehody zachránit.

Zůstala po ní dcera

Co přesně se mohlo stát, netuší ani Magdalenin manžel Erik, který byl v době nehody doma s jejich dcerou, sedmnáctiletou Adrianou. „Je to bohužel i pro mě záhada,“ řekl pro web Čas.sk.

„Milovala svou rodinu, byla vždy dobrosrdečná, nikdy neřekla ne. Se svou dcerkou měla úžasný vztah a neumím si představit, jak to teď mladá dívka zvládne. Mámu potřebuje,“ uvedla při vzpomínce na Magdalénu v slzách další z příbuzných.

Kolegové zemřelých o nich mluví jako o ukázkových zaměstnancích. „Stále nemohu uvěřit tomu, že jsou oba pryč. Kristián byl dobrý řidič, je mi nesmírně líto obou rodin. Určitě nechtěl Magdalence ublížit,“ popsala jedna z kolegyň. Kam však měli oba namířeno, prozatím není jasné, stejně tak, jak řidič auta sjel z cesty. Celý případ nyní vyšetřuje policie v Pezinku.

Tagy: