Magické datum láká šesti dvojkami k životnímu „ano“. Přináší přátelství i snadné pamatování

Novomanželé podepisují svatební dokumenty

Magické datum

V úterý se v kalendáři vyjímá magické datum – 22. 2. 2022. Dvojka podle numerologů představuje partnerství, spolupráci a harmonii a v úterý jich vedle sebe stojí dokonce šest. I proto právě se v tomto datu rozhodlo nezvykle mnoho párů uzavřít manželství, i když ta pravá svatební sezona ještě nezačala.

Uličkou na českobudějovickém magistrátu v úterý prošlo celkem dvanáct novomanželských párů. „První svatba byla opravdu hned po ránu a jako svatební hostina následovala snídaně,“ prozradila oddávající. Velký zájem o svatební obřady pocítili i v některých dalších jihočeských městech.

„V Jindřichově Hradci v úterý proběhlo celkem pět svateb, což je opravdu neobvyklé, protože v úterý normálně neoddáváme,“ uvedla mluvčí města Eliška Čermáková. Svatbu na magické datum si snoubenci museli zamluvit několik měsíců dopředu.

22. 02. 2022 je palindromické datum. To znamená, že se dá číst stejně zprava jako zleva. Další takové výjimečné datum nás čeká až za osm let 03. 02. 2030. „My jsme se na toto datum seznámili, takže to datum si vybralo nás. Neřešili jsme, že je magické. Je to pro nás spíše bonus,“ svěřila se jedna z nevěst.

Plní se i přání

Numerologové ve dvojkách vidí symbol přátelství a naplnění empatie. „Má to být i andělské poselství lásky a štěstí. Takže proto v úterý 22. února lidé rádi vstupují do manželství a pro ty, kteří nevěří na numerologii nebo na okultní vědy, je to i krásně zapamatovatelné,“ uvedla oddávající.

To potvrzují i samotní novomanželé. „Naštěstí bylo na tento termín volno. Budeme si ho dlouho a dobře pamatovat,“ souhlasili novomanželé. A je vůbec důležité zvolit speciální datum pro tento výjimečný okamžik, nebo si muži data pamatují i tak? „Já si to rozhodně pamatuji, ženil jsem se 29. prosince,“ uvedl v anketě oslovený muž. A ani jiní nezklamali. „Pamatuji si to úplně přesně, bylo to 27. 7. 2007,“ uvedl další.

Úterý nebylo zvláštní pouze větším množstvím svateb, prý přeje také přáním. Pokud to své vyslovíte ve 22 hodin 22 minut a 22 sekund, jistě se vám splní.

Tagy: