Mám syna, prozradil bývalý hokejista Šlégr. S manželkou dítě tajili pět měsíců

Šlégrovi

Bývalý hokejista Jiří Šlégr a Miss České republiky z roku 2005 Lucie Šlégrová spolu mají pětiměsíčního syna jménem Ron. Prozradili to v pořadu SHOWTIME na televizi CNN Prima NEWS.

Lucie a Jiří Šlégrovi tajili společného potomka celých pět měsíců. Nahrála jim k tomu karanténa i absence sociálních sítí. S tajemstvím se svěřili až v pořadu SHOWTIME s tím, že chlapec dostal jméno Ron. „Narodil se 12. května, pořád se směje, pro nás je to vymodlený klouček,“ řekl Jiří Šlégr, který byl přítomen i u porodu.

Na otázku, zda bude jeho potomek také hokejistou, olympijský vítěz z Nagana odpověděl: „Ramena na to má. Nějaký sport dělat bude určitě, jestli profesionálně, to bude na něm.“

Šlégr také prozradil, že se krátce po narození synka bál pochovat. „Když jsem viděl, jak je to malinký, tak jsem říkal, že tři měsíce si ho nevezmu a nepřebalím, ale hned jsem se do toho pustil, je to automatické, přirozené, zvlášť když se usměje,“ popsal bývalý hokejista.

Maminka Lucie přivedla chlapečka na svět ve svých 38 letech. „Moc si ho užívám, přijde mi to jednoduché a triviální s tím mimčem, ale už jsem unavenější. Máme štěstí, že je hodný, kdybychom měli uječené miminko, tak bych asi tak nadšená nebyla,“ uvedla Miss z roku 2005.

Sám Šlégr po vypuknutí pandemie koronaviru přestal působit v řídících funkcích v hokejovém Litvínově. Přiznal však, že hokejem bude žít pravděpodobně do konce života.

Tagy: