Máme pro vás tip na nezapomenutelnou dovolenou! Znáte hotelovou skupinu Falkensteiner?

Vydejte se na nezapomenutelné rodinné dobrodružství na pobřeží Jaderského moře s Falkensteiner Hotels & Residences v Chorvatsku, kde se postarají o nezapomenutelné zážitky pro každého člena rodiny. A nyní dokonce s 10% slevou v rámci akce Sunshine Special.

Klientela rodičů s dětmi od předškolního věku až po teenagery je mezi návštěvníky rekreačních zařízení velmi oblíbená. Koneckonců, pokud si děti odnesou z prázdninové destinace silný zážitek, je pravděpodobné, že se do této oblasti budou rády vracet i jako dospělí - se svými rodinami. Našli jste již své tradiční rodinné místo a destinaci? Co třeba Chorvatsko? Nabízíme vám několik tipů, kde najít to správné místo a užít si dovolenou na míru se svými blízkými.

Tati, mami - chci tam jet znovu!

Začněme svou cestu v prémiovém resortu Falkensteiner Punta Skala, kde můžete zažít prvotřídní kouzlo přímořského života. Je doslova v objetí voňavých borových hájů, které se táhnou až k modrému Jaderskému moři.

Prémiový resort o rozloze 30 hektarů s téměř dvěma kilometry soukromé pláže má zkrátka vše, co si rodina může přát, v souladu se sloganem "Jeden resort. Nekonečné možnosti." Pojďte tedy tuto nekonečnost prozkoumat.

Tvůrci se inspirovali špičkovými hotely v Rakousku a Itálii a nic neponechali náhodě. Proto je součástí resortu 5* rodinný hotel Diadora, který poskytuje dětem i dospělým dokonalé útočiště s působivým a vzrušujícím zábavním světem o rozloze více než 1 250 m2. Zkusme vyjmenovat - golf, horolezecká stěna, bowling, moderní varianta tenisu zvaná panel, plážový volejbal...

To vše a dalších dobrých dvacet aktivit nabízí centrum Fortis Club pod dohledem třicetičlenného týmu kvalifikovaných animátorů a vedoucích, připravených snést vašim potomkům doslova "modré z nebe". Během léta se prostory sportoviště kouzelně promění v jednu velkou zábavnou show s tanečními vystoupeními, koncerty nebo ukázkami kaskadérského umění. A pro milovníky filmů je samozřejmě k dispozici kino a promítání je pro mnohé okořeněno nezbytným popcornem. Pokud máte na dovolené rádi rodinné soukromí, vyberte si prostorné rezidence Falkensteiner Senia nebo Falkensteiner Luxury Villas Punta Skala.

Robinsonem z vlastního rozhodnutí

"Mottem" každé rodinné dovolené je kvalitní a především pestrý program, který děti dostatečně zaujme a zabaví. To dokonale splňuje 4* hotel Falkensteiner Hotel Park Punat, který se nachází v okouzlujícím prostředí ostrova Krk.

Tam jistě uniknete každodennímu shonu a zpomalíte tempo Robinsona Crusoe - když přestanete vnímat čas, včetně pátků. Nejen při vychutnávání místních specialit, ale také při objevování pobřeží posetého malebnými zátokami a plážemi všech tvarů a podob. Hotelový concierge vám rád zorganizuje zážitky na míru - vždyť přímo v hotelu jsou k dispozici půjčovny kol, kajaků, paddleboardů a windboardů.

V karavanu, pod stanem a přesto s All Inclusive

V bezprostřední blízkosti přístavního města Zadar se nachází jedinečný kemp, který se zdá být stejně rajský pro profesionály v dobrodružném kempování i pro nováčky, kteří si hýčkají pohodlí. Bez ohledu na to, zda se rozhodnou pro kempování, nebo pro pobyt v útulných mobilních domech, mohou nyní zažít kempování v Zadaru na úrovni Falkensteiner Premium Camping Zadar. Pocit svobody kempování se zde snoubí s komfortními výhodami hotelové dovolené, včetně prostorného wellness a fitness centra. Děti se mohou do sytosti vyřádit v chladivém bazénu nebo se zabavit v dětském klubu Falky's Kids Club.

Falkensteiner Premium Camping Zadar se pyšní oceněním "Nejlepší kempy Chorvatska", "Nejlepší kempy ADAC" a "ACSI award". Je to místo, kde můžete zažít skutečné kouzlo soužití s přírodou, které se nachází v srdci Dalmácie.

Pokud vy a vaše rodina dáváte přeci jen přednost hotelovému zázemí a zároveň se ponoříte do světa navrženého tak, aby poskytoval báječné chvíle dětem i dospělým, vyberte si all-inclusive Falkensteiner Club Funimation Borik.

Je to místo s okouzlující středomořskou atmosférou, širokou nabídkou aktivit, prostorným vodním světem, úžasným bazénem a každý člen rodiny si zde najde něco pro sebe. Potomci ocení pestrý svět "Falky Land", kde se pořádají celodenní zábavné programy, workshopy nebo dokonce tematické víkendy - navržené tak, aby rodiče měli dostatek času na odpočinek. Důkladný a komplexní systém zábavy a učení přináší své ovoce - a v tomto případě i šťastné vzpomínky dospívajících a spokojených dospělých. Takže na otázku, kam se chtějí příští rok vrátit, je odpověď předem jasná.

Tagy: