Manévry opilé řidičky u Brna zachytila kamera: Málem sundala tři auta, volal svědek

Opilá řidička na benzince u Brna

Na benzinku u Brna přijela opilá řidička

Žena v osobním autě, kterou kamera natočila zrovna ve chvíli, kdy přijížděla na benzinku v Rosicích nedaleko Brna, měla nejprve co dělat, aby se na ni vůbec trefila. Její zběsilou jízdu ale naštěstí sledoval pozorný řidič.

Případ se stal začátkem června, ale policisté o něm informovali až nyní. 52letá žena z Brněnska už si vyslechla obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. V podvečer pod vlivem alkoholu projížděla okolím Rosic u Brna, přičemž ji sledoval pozorný šofér.

„Ten zaregistroval, že nejspíš nebude v nejlepší kondici. Během jízdy totiž několikrát ohrozila další šoféry. Jakmile tedy po pár minutách zastavila, okamžitě zalarmoval policisty,“ uvedl policejní mluvčí Petr Vala.

„Potřeboval bych hlídku, jestli by bylo možné, poslat do Rosic na čerpací stanici. Je tady podle nás opilá paní, protože jela z Tetčic směr Rosice a sundala málem tři auta. Podle mě je buď zfetovaná, nebo ožralá, prostě ta jízda vypadala strašně,“ hlásil muž na tísňovou linku.

Přivolané hlídce nakonec 52letá žena nadýchala více než dvě promile. Teď jí tak kromě zákazu řízení hrozí v krajním případě i vězení.

Tagy: