Nová svědectví o české sektě: Sexuální napadení v autě místo pomoci popsala i dcera léčitele

Auroran Dift Lavus měl sexuálně napadnout i svou dceru.

Detaily případu české sekty se stále rozrůstají

Přidělování sexuálních partnerů, léčba usednutím na penis nebo nátlak k sexu s vlastním synem. To jsou praktiky, které redakci CNN Prima NEWS popsaly ženy, jež s vůdcem nového náboženského hnutí Novija Gána Sepata přišly do kontaktu. Další svědectví o muži, který si říká Auroran Dift Lavus, poskytla i jedna z jeho dcer. Tu měl v minulosti sexuálně napadnout.

Auroran Dift Lavus – muž, který je nejen rapper, ale i léčitel. Prý je mimozemského původu a dokáže proto vyřešit ledacos. Své specifické léčebné metody měl navíc aplikovat už v minulosti na jednu ze svých dcer.

ČTĚTE TAKÉ: Český gangster, který se stal globálním postrachem. Co stálo za jeho útěkem z vily?

„Snažil se mě sexuálně napadnout, protože já jsem kdysi dávno měla nějaké zdravotní problémy a on se chlubil, že mi pomůže. No a ve finále to dopadlo tak, že mě chtěl v autě zneužít,“ popsala pro CNN Prima NEWS jedna z dcer Aurorana.

Zda to tehdy měl být už nějaký způsob „léčby“, dcera neví. „Určitě to byl ale začátek rozvíjení jeho fantazie v tomto směru,“ uvedla.

„Léčit“ chtěl muž například zablokovaná srdce. „Zeptala jsem se ho, jak? A on že mi ho odblokuje tak, že do mě strčí svůj penis. Řekla jsem mu, že tohle opravdu nechci, že mi to přijde opravdu divné,“ zní výpověď další z žen, která má s tímto samozvaným léčitelem špatnou zkušenost. Další pak nabádal, aby si sundaly kalhotky a podprsenku, prý kvůli lepšímu proudění energie.

Podle slov jeho dcery to se ženami zkrátka uměl. „Je to člověk, který ví, co dělá, je velice chytrý a je to velký manipulátor,“ sdělila.

Takzvaného Aurorana se redakce CNN Prima NEWS snažila opakovaně kontaktovat přes jeho blízkého stoupence, zatím stále marně. V jednom ze svých živých vysílání na sociální síti se přitom o reportáži CNN Prima NEWS zmínil, proč tedy nechce využít příležitost a reagovat na dotazy, zůstává redakci záhadou.

Pokud i vy máte se sektou Novija Gána Sepata své zkušenosti, neváhejte se ozvat do redakce Krimi zpráv na krimizpravy@iprima.cz.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Detaily případu české sekty. Guru ženám vybíral partnery, léčit chtěl pohlavním stykem

Tagy: