Mašlíková a bývalý bojovník MMA se rozešli. Modelka pak opět nafotila sexy fotky

Modelka Hana Reinders Mašlíková oznámila definitivní rozchod s manželem a otcem svého tříletého syna. Před několika měsíci měli krizi kvůli tomu, že André navštívil strip bar. Tu ale nějak ustáli, ale ne na dlouho. Hana teď oznámila, že se manžel odstěhoval a dál už ve vztahu nechtějí pokračovat. Modelka se pak vrátila před objektiv a podělila se o sexy snímky.

I když se modelce do focení od narození syna nechtělo, opět si stoupla před objektiv a zdá se, že zraje jako víno. Hana Mašlíková je s přibývajícím věkem čím dál víc sexy, tentokrát se ale mohla při focení opravdu uvolnit. Tým ve fotoateliéru se totiž skládal ze tří žen, respektive matek.

„Jedna, Lucie Dvořáková, je skvělá fotografka. Druhá, Michaela Ohemová, skvělá vizážistka a ta třetí je pro každou špatnost,“ napsala na Instagram k fotce, na které je jen v kalhotkách a koženém sáčku. Se svojí postavou by ale i v osmatřiceti letech strčila do kapsy kdejakou dvacítku.

Dalo by se tedy říct, že je Hanka stydlivější a lépe se cítí v ženském kolektivu. Stydlivá ale kupodivu byla vždy, což potvrdila i magazínu Blesk. „Spousta lidí tomu nebude věřit, ale celou tu éru, kdy jsem fotila sexy fotky, se mnou fotografové trpěli. Vždycky jsem se skrývala a obnažila se jen na focení,“ prozradila Hanka.

Poslední focení i jeho výsledek byl pro ni ale přece jenom v něčem jiný. Může za to opravdu ženský element za foťákem? „Bylo to strašně fajn a uvolněné. Lucka mě dokázala zachytit jemně, já jsem byla všude vždycky taková sexice a tady mi přijde, že ačkoli jsou ty fotky odhalenější, zachytila mě něžnou. To se snad nikomu nepovedlo,“ doplnila.

Z nové spolupráce a fotografií je Hanka nadšená, v osobním životě to ale má složitější. V létě si s manželem Andrém Reindersem prošla krizí, a i když to ve vztahu s MMA bojovníkem a trenérem vypadalo na klid po bouři, opak je pravdou. Pár už spolu nežije. „Žijeme odděleně, ale manžel normálně chodí za námi. Není to tak, že bychom nevycházeli. Je denně u nás,“ řekla otevřeně Blesku.

Tagy: