Karlos Vémola svádí nejtěžší boj svého života: Získá zpět srdce matky své dcery?

Dělá všechno pro to, aby odčinil své hříchy. Carlos Vémola se snaží, seč může, aby se k němu vrátila jeho bývalá partnerka Lela Ceterová. Ta ho opustila i s jejich desetiměsíční dcerou Lili poté, co se provalila Vémolova nevěra. Zatím to vypadá, že se zápasníkovi jeho boj daří.

Jako mávnutím kouzelného proutku se proměnil ve vzorného otce a milujícího, pozorného přítele. Je zřejmé, že svůj úlet s fitness trenérkou Zdeňkou Černou, která si říká Lulu a žije v Německu, se snaží patřičně odčinit.

Z Polska, kde se momentálně připravuje na víkendový souboj v rámci MMA, nechal Ceterové a jejich dcerce objednat obří pugét růží. A zafungovalo to skvěle. Lela se s květinou okamžitě vyfotila a snímek přidala na sociální síť s následujícím popisem. „Děkujeme, že na nás myslíš i takto na dálku během přípravy na zápas. PS: Rodina drží vždy spolu.“

Její vzkaz svědčí o tom, že návrat je na spadnutí. „Nevylučuji vůbec nic. Nebyli bychom první ani poslední pár, co by se k sobě po nějaké době vrátil. Chce to ale ještě čas, abych dokázala zjistit, zda by to šlo,“ prohlásila Lela.

Zapůsobil Jan Kraus jako prostředník?

Usmířit se je nedávno snažil i herec a moderátor Jan Kraus. Když měl Terminátora, jak se Vémolovi přezdívá, ve své show, jedním z probíraných témat byl i jeho rozchod. Při té příležitosti se nabídl, že mu pomůže problémy urovnat.

Vémola souhlasil pod podmínkou, že si Krause a Lelu pozve současně do své vlastní show, kde si o tom všichni tři budou moci popovídat. A tak se také stalo. Výsledkem byl překvapivý okamžik, kdy Karlos vstal ze židle a Lelu políbil se slovy: „To víš, že mi na tobě záleží.“

I Kraus je optimistou a věří, že jejich příběh bude mít šťastný konec. „Já myslím, že jo. Že se dají zase dohromady. On udělal velké gesto, a ještě před lidmi. Určitě se o kus posunuli,“ uvedl.

Tagy: