Masturbující cyklista obtěžoval ženy v Karlových Varech. Policisté po zvrhlíkovi pátrají

Západočeští policisté hledají cyklistu, který za jízdy masturboval a pohoršoval tím okolí. S přirozením v ruce projížděl Karlovými Vary, a cestou měl navíc oslovovat kolemjdoucí ženy. Policisté případ vyšetřují kvůli možnému výtržnictví, s dalšími svědectvími by však mohli čin klasifikovat i přísněji.

Na zvrhlého jezdce mohli obyvatelé Karlových Varů narazit hned dvakrát. Cyklista přitom nehleděl na denní dobu, nevybíral si ani specifická místa. Dvě ženy, které setkání s ním policistům oznámily, obtěžoval v rozmezí jediné hodiny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Dvojice kopáčů si za znásilnění mentálně retardované ženy odsedí devět let, rozhodl soud

Jakmile muž podle policistů vzbudil u obou žen pohoršení, nestáhl se. Udělal pravý opak – oslovil je s nabídkou finanční odměny za sexuální služby. V případě druhé ženy měl ale zajít ještě dál. „Po odmítnutí se ji měl snažit uchopit oběma rukama. Žena však měla začít nahlas křičet, bránit se kopáním a přitom muži sdělit, že vše oznámí na policii,“ sdělil redakci CNN Prima NEWS policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Podezřelý měl následně z místa ujet.

Policisté zatím případ vyšetřují kvůli možnému výtržnictví. To by se ale mohlo s dalšími svědectvími změnit. Mužovy excesy chce policie každopádně co nejdřív utnout.

Pokud jste onanujícího muže potkali, obraťte se na policejní linku 158 i v případě, že vás nijak neohrožoval. Každé svědectví je totiž pro kriminalisty důležité.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Lupič v České Lípě tvrdě narazil: Senior mu namlátil. Dobil bych ho tam, zuřil bývalý atlet

Tagy: