Meghan zneužila Harryho, ke královně nemá žádnou úctu. Trump se ostře pustil do vévodkyně

Donald Trump nemá o Meghan Markleové příliš valné mínění.

Donald Trump se pustil do Meghan

Bývalý americký prezident Donald Trump obvinil Meghan Markleovou z „neúcty ke královně“ a ze „zneužívání“ jejího manžela prince Harryho. Trumpova kritika zazněla v novém rozhovoru s Nigelem Faragem, v němž tvrdí, že vévoda a vévodkyně ze Sussexu královské rodině „ublížili“.

Během rozhovoru Trump hovořil o svém obdivu ke královně. „Myslím, že se (Meghan) chovala velmi neuctivě ke královně, která je tak skvělá žena a historická osobnost. Je velmi neuctivá ke královské rodině a hlavně ke královně,“ řekl podle Daily Mail Trump.

„Myslím, že Harryho využila a strašně ho zneužila. Zničilo to jeho vztah s rodinou – a to ubližuje královně,“ dodal exprezident. Trump Meghan kritizoval již dříve. V roce 2019 dal tehdejší prezident najevo svůj šok poté, co ho Meghan označila za „misogynního" a „vyvolávajícího spory“.

Prezident versus vévodkyně

V září 2020 se Trump do vévodkyně pustil za to, že během prezidentských voleb vyzvala Američany k volbě Bidena. Tehdy řekl, že není „jejím fanouškem“ a princi Harrymu popřál hodně štěstí, protože ho „bude potřebovat“.

V březnu letošního roku prohlásil, že by zvážil svou další kandidaturu na prezidenta v souvislosti se zvěstmi, že se Meghan chystá ucházet o Bílý dům. „Doufám, že k tomu dojde, protože kdyby se to stalo, myslím, že bych měl ještě silnější chuť kandidovat,“ reagoval Trump. „Jak víte, setkal jsem se s královnou, myslím si, že je ohromný člověk, a nejsem Meghaniným fanouškem,“ sdělila bývalá hlava Spojených států.

Tagy: