Václava Neckáře trápí zdraví. Už bychom měli odpočívat, říká jeho bratr Jan

Bratr Václava Neckáře objasnil, co stojí za zrušenými koncerty kapely Bacily.

Neckář o Neckářovi

Slavného hudebníka Václava Neckáře poslední dobou trápí zdraví. Jeho bratr Jan Neckář v rozhovoru pro Showtime na CNN Prima NEWS sdělil, že podle jeho názoru už by měli jen odpočívat.

Jan Neckář prozradil, že se jeho bratr vrátil z lázní. „Bohužel pořád má problémy s pohybovým ústrojím, jak se říká. Taky mu trochu vynechává sluch. Už bych to dál nerozváděl. V podstatě si myslím, že už bychom měli odpočívat,“ sdělil.

ČTĚTE TAKÉ: Kačer s Divíškovou měli dům plný starožitností a chalupu na jihu. Jak to u nich vypadalo?

Není to přitom poprvé, co Jan Neckář promluvil o zdravotních problémech doprovázejících kapelu Bacily. „Mám prsty s artritidou, bolí mě každý úhoz do kláves. Je toho moc. Nashromáždily se různé neduhy,“ prozradil v prosinci loňského roku. Zároveň však tehdy poznamenal, že jeho bratr Václav by pokračoval dál. „Říká, že jeho z toho pódia budou muset sestřelit,“ uvedl s úsměvem muzikant.

Václav Neckář, narozený 23. října roku 1943, je nejen jedním z nejvýznamnějších českých zpěváků, ale i hereckou osobností a ikonou. Během své dlouhé umělecké kariéry stihl mnohé. Byl frontmanem hudební skupiny Bacily, zazářil ve snímku Šíleně smutná princezna a českou hudební scénu obohatil o hity, jako jsou Půlnoční, Tu kytaru jsem koupil kvůli tobě či Mýdlový princ.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Michal David funguje na Tenerife jako hodinový manžel, má i svou brašnu. Proč shodil 20 kilo?

Tagy:
zdraví zpěvák vystoupení jeviště kultura Václav Neckář Jan Neckář