Michal David funguje na Tenerife jako hodinový manžel, má i svou brašnu. Proč shodil 20 kilo?

Zpěvák Michal David promluvil o svých plánech na léto.

Michal David o svých plánech

Hvězdný hudebník Michal David připravuje v létě nové album a ještě má v plánu několik koncertů na hudebních festivalech. Pak mu ale nastane zasloužený letní odpočinek, o kterém se rozpovídal redakci ShowTime na CNN Prima NEWS. A jak přiznal, s relaxováním to má trošku jinak. Kamarádům například dělá hodinového manžela.

„Je pravda, že nerelaxuju. Takže, když jezdíme na Tenerife do našeho druhého domu – jak my říkáme na chatu – tak si lidé sice myslí, že se tam plážuju a griluju na sluníčku… tak já nejsem ten typ,“ prozradil Michal David. Podle svých slov totiž musí neustále něco dělat. „Mám tam i studio, takže často tvořím,“ popsal.

ČTĚTE TAKÉ: Swift-mánie v plném proudu. Královská rodina se s hvězdou fotila v Londýně, Kate ale chybí

Kromě umělecké činnosti se ale věnuje také manuální práci. „Často dělám něco na domě. Jsem trošku takovej kutílek, vždy je tam co dělat. Tvořím všechno možné od elektriky nebo instalatérských prací… Jsem takový hodinový manžel,“ řekl zpěvák, na kterého se v letovisku obracejí i jeho kamarádi z Česka nebo Slovenska. „Když jim něco nefunguje, tak si mě zavolají. Vezmu si svojí brašničku a jdu jim to v montérkách opravit,“ poznamenal.

A jaký je recept na jeho dobrou kondici? „Musíte mít nějaký cíl. Já nyní natáčím nové album v Londýně s kapelou Robbieho Williamse. Natáčíme ve studiu, kam chodí hvězdy jako Adele nebo James Blunt. Tak jsem si říkal, že musím vypadat aspoň trošku dobře jako oni. Takže jsem shodil 20 kilo, abych nedělal Česku ostudu,“ sdělil Michal David.

Aktivity slavného zpěváka tím však ani zdaleka nekončí. Rovněž uvedl, že pracuje ještě na dalším projektu, který by měl mít premiéru 25. září. „Jde o písničku Pár přátel, kterou si vybrala jedna charitativní organizace ve Washingtonu. Bude to překvapení,“ uvedl.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Andělů je plná onkologie, říká Slováčková. Promluvila o boji s nemocí i plánech na léto

Tagy: