Václav Neckář vyděsil fanoušky zrušenými koncerty. Jeho bratr Jan vysvětlil důvody

Václav Neckář se svým bratrem Janem.

Václav Neckář řekl, proč ruší koncerty

Hudebník Jan Neckář na CNN Prima NEWS vysvětlil, že za rušením koncertů skupiny Bacily nejsou zdravotní problémy jeho bratra a zpěváka Václava. Ten je jako rybička, uklidnil fanoušky.

„Od 1. ledna 2024 skupina Bacily ruší do odvolání všechna svá vystoupení. Omlouváme se divákům, našim fanouškům a za vzniklé komplikace všem pořadatelům,“ uvedla kapela v oficiálním prohlášení.

ČTĚTE TAKÉ: Neckář dostal bankovku s vlastní podobiznou. Byla i na plakátu ve Francii, smál se

Lidé se okamžitě začali strachovat o zdravotní stav zpěváka Václava Neckáře. Kapela se ale k rušení odhodlala z jiných příčin. „Dojíždíme poslední tři koncerty. V Brně máme jeden, pak v Jeseníku a nakonec poslední letošní v Českých Budějovicích. Poté si uděláme větší pauzu, a to ze spousty důvodů,“ řekl pro CNN Prima NEWS Jan Neckář, mladší bratr legendárního hudebníka.

K TÉMATU: Oblíbený český zpěvák Václav Neckář slaví osmdesáté narozeniny

„Měli jsme bráchovy osmdesátiny. Za tím bylo plno starostí a práce. Takže jsme trochu unavení, už jsme staří. Myslím, že si zasloužíme chvíli pauzu,“ zamyslel se Jan.

Přiznal, že i menší zdravotní komplikace kapelu přece jen provází, ale nejsou důvodem. „Mám prsty s artritidou, bolí mě každý úhoz do kláves. Je toho moc. Nashromáždily se různé neduhy,“ prozradil. Václav Neckář je prý ale stále jako rybička. „Brácha by pokračoval dál. Říká, že jeho z toho pódia budou muset sestřelit,“ řekl s úsměvem muzikant.

Rušení koncertů ho ale mrzí. „Je nám to samozřejmě líto a omlouváme se,“ sdělil Jan Neckář na závěr a zároveň fanouškům popřál krásné svátky a vše nejlepší do nového roku.

Tagy: