Menzelová ukázala třetí dítě a naznačila, kdo je otcem. S egyptologem žádá o soukromí

Jen dva měsíce po smrti Jiřího Menzela jeho žena Olga všechny překvapila. Na Instagramu přiznala, že má další dítě. 11leté Anně a pětileté Evě přibyl bratříček jménem Albert. Menzelová přiložila i společnou fotku tří otců svých tří dětí – posledním partnerem má být egyptolog Miroslav Bárta.

„Seznamte se: nejpronásledovanější dítě, zřejmě nejen v Praze. ,Všichni vědí, že existuje, ale nikdy ho nikdo neviděl, někdo jako Yetti‘ – Náš Albísek. A prosíme vás o respektování našeho práva na soukromí. Olga Menzelová a Miroslav Bárta,“ šokovala na Instagramu Menzelová.

Přiložila fotografie svých tří dětí a jejich tří otců. Doteď si přitom všichni mysleli, že má Menzelová děti pouze dvě – 11letou dceru Aničku s režisérem Jaroslavem Brabcem a pětiletou Evičku s Jiřím Menzelem.

Nikdo neměl ani tušení, že vdova po oscarovém režisérovi, který zemřel v září po dlouhé nemoci, byla těhotná a porodila – a to všechno s novým partnerem. Tím je nejspíš nejslavnější český egyptolog Miroslav Bárta. Právě on na fotografii drží chlapečka jménem Albert a je pod prohlášením také podepsán.

Menzelová ovšem není jediná, které se podařilo těhotenství i porod utajit. Nedávno své třetí dítě exkluzivně pro Showtime ukázala miss Lucie Králová a bývalý hokejista Jiří Šlégr.

To samé se podařilo i Dianě Kobzanové. Vzhledem k tomu, že s partnerem, hokejistou Michaelem Frolíkem, žije v Americe, to ale nebylo až tak složité. Narození dcery Elly oznámila až několik týdnů po porodu.

A těhotenství dlouho tajila i zpěvačka Ewa Farna. O tom, že čeká dítě, se fanoušci dozvěděli až díky videoklipu, ve kterém už zpěvačka měla pořádné bříško.

Tagy: