Kousek od neštěstí. Auto bez řidiče u nemocnice v Olomouci málem smetlo ženu s dítětem

Auto bez řidiče u olomoucké nemocnice málem smetlo ženu s kočárkem

Kuriózní nehoda v Olomouci

Kuriózní dopravní nehodu zachytil v úterý štáb CNN Prima NEWS v Olomouci. Špatně zabrzděné auto tam bez řidiče projelo částí areálu fakultní nemocnice a nabouralo do jiného vozu. Během neřízené jízdy jen těsně minulo několik chodců. Jde už o druhou takovou nehodu v Olomouci během několika dnů.

„Zrovna jsem se díval do map v mobilu, kam půjdu dál, a najednou náraz, těsně před námi,“ popsal pro CNN Prima NEWS návštěvník nemocnice, kterého jen těsně minulo auto bez řidiče, stejně jako ženu s kočárkem.

O tom, že o neštěstí rozhodovaly sekundy, svědčí i fakt, že moderní SUV projelo jako neřízená střela přes jednu z nejrušnějších křižovatek v areálu nemocnice. Svou jízdu zakončilo nárazem do jednoho z vozů zaparkovaných na místech vyhrazených pro lékaře.

Pomyslného černého Petra si vytáhl primář neurologie. „Jsem rád, že se nikomu nic nestalo. Je to škoda na autě, která je veliká, no ale to je lepší, než kdyby se stalo někomu něco na zdraví,“ uvedl majitel poškozeného vozidla Pavel Otruba.

Je to přitom už druhá podobná nehoda v Olomouckém kraji během několika dní. Špatně zabrzděné auto se dalo do pohybu také u krematoria v Jeseníku a vážně zranilo náhodného kolemjdoucího.

Tagy: